1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós mennyezeti lámpák, szecessziós stílusú mennyezeti lámpák

Szecessziós mennyezeti lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós mennyezeti lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz szecessziós mennyezeti lámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Szecessziós mennyezeti lámpák luxus kivitelben

A századforduló jellegzetes stílusirányzatának pompája az Ön otthonába is beköltözhet, köszönhetően szecessziós mennyezeti lámpáinknak! Fedezze fel a szecessziós stílusra jellemző stilizált formákat, geometrikus és növényi mintákat luxus lámpakollekciónkban!

 

A szecessziós mennyezeti lámpák megjelenése, stílusjegyei

Szecessziós stílusban készülő mennyezeti lámpáink a századforduló jellegzetes stílusirányzatának legfontosabb jegyeit viselik magukon. A növényvilág stilizált motívumait geometrikus formákkal kombinálva időtálló és elegáns megjelenést adunk szecessziós lámpáinknak, amelyeken a hullámzó vonalak és organikus motívumok uralják a teret. 


Szecessziós mennyezeti lámpáinkat szeretettel ajánljuk minden otthonba, amelybe a nagyszerű stílusérzékkel rendelkező házigazda egy csipetnyi luxust szeretne becsempészni! A megfelelő szín- és lámpabúra kiválasztásával egyedi készítésű szecessziós mennyezeti lámpáink személyre szabhatóak, így akár egy modern, akár egy klasszikusabb irányt követő otthonban is nagyszerűen mutatnak. 

 

Luxus szecessziós mennyezeti lámpák kézzel készítve, egyedi kérések alapján

A Patinás Lámpa luxus kollekció mindegyikére, így szecessziós mennyezeti lámpáinkra is igaz, hogy minden apró elemét kézzel készítjük a lámpakészítés tradicionális módját követve. Ennek megfelelően az Ön által megrendelt szecessziós lámpa mindenképpen egyedi és utánozhatatlan lesz, amely akár évtizedeken át értéket képvisel majd! 


Annak érdekében, hogy tökéletesen személyre szabhassuk az Ön által kiválasztott szecessziós mennyezeti lámpát, a teljes hossz (magasság) mellett annak színét is megválaszthatja: antik, fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel színekben is elkészülhet luxus terméke. 

 

Szecessziós mennyezeti lámpák luxuskivitelben: értékálló anyagokból, sárgarézből és üvegből

A Patinás Lámpánál kollekcióink megtervezésekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy valóban értéket közvetíthessünk kedves Vásárlóink felé. Ennek értelmében luxus lámpáink, szecessziós mennyezeti lámpáink elkészítésekor is csakis a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk! A lámpatestek minden esetben sárgarézből készülnek, de még a forrasztáshoz sem használunk silány minőségű ónt – csakis ipari ezüstöt, amely örökké tart! Ennek, és a tradicionális technikának köszönhetően az Ön szecessziós mennyezeti lámpája még évtizedek múlva is értéket képvisel majd.

 

Így készül az Ön szecessziós mennyezeti lámpája

Az általunk megálmodott népszerű szecessziós mennyezeti lámpákat weboldalunkon láthatja, amelyek közül kiválaszthatja saját kedvencét. Természetesen, ahogy fentebb már említettük, nyitottak vagyunk minden megoldásra: kérésre akár egyedi igényeket is kiszolgálunk amellett, hogy az ajánlatkérés során megírhatja nekünk, hogy milyen színben szeretné látni otthonában vadonat új, kézzel készített sárgaréz lámpáját. 

 

Az ajánlatkérés leadása során kollégáink felkeresik a megadott elérhetőségein a részletek egyeztetése végett, majd megkezdődhet az Ön szecessziós mennyezeti lámpájának legyártása, amely 10-12 hetet vesz igénybe. 


A 10-12 hetes gyártási folyamat után a szállítást az előzetesen egyeztetett módon végezzük, és Önnek már nem lesz más dolga, mint gyönyörködni luxus érzetet keltő mennyezeti lámpájában! 
 

Hírek

Kollekció