1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco csillárok, art deco stílusú csillárok

Art deco csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco csillárok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco csillárok a Patinás Lámpa kínálatából.

 

 

Art deco csillárok: fényűző luxus, exkluzív csillogás otthonába

Az art deco csillárok különösen letisztult geometrikus, vagy stilizált formái, modern és exkluzív megjelenése az Ön otthonát is felöltözteti! Fedezze fel egyik legnépszerűbb termékcsoportunkat, az art deco csillárokat és azok jellemzőit. 

 

Az art deco csillárok megjelenése, a legfontosabb stílusjegyek

Az általunk kézzel készített, exkluzív sárgaréz art deco csillárok az art deco stílus legfontosabb stílusjegyeit viselik magukon: az 1920-30-as évek formatervezési stílusára jellemző különösen letisztult, geometrikus vagy stilizált formái, a gondosan megválogatott alapanyagok (csillogó sárgaréz és üveg, gyakran üvegcsövek) teszik art deco csillárjainkat olyan különlegessé. 

 

A szecessziós stílusra jellemző kanyargós mintáknak itt nyoma sincs: a gazdagon díszített art deco csillárokra sokkal inkább az egyenes vonalak, az éles sarkok jellemzik, amelyek igazán modern megjelenést kölcsönöznek bármely szobának. 

 

Art deco csillárok: otthona ékszere, amely időtálló és értéket képvisel

Sárgaréz lámpáinkat, így art deco csillárjainkat a legmagasabb minőségű alapanyagokból, gondos eljárások során kézzel készítjük a megrendelői igényeit szem előtt tartva, így az Ön art deco csillárja biztosan tökéletesen illeszkedik majd otthonába. A minőségi alapanyagok és munkafolyamataink biztosítják, hogy nem csak egy gyönyörű luxus lámpát kap kézhez, de az akár évtizedeken át értéket képvisel majd! 

 

Az art deco csillárok születése a Patinás Lámpa kollekciójában

A Patinás Lámpánál kezdetben az antik, klasszikus stílusú lámpák felújításával, majd a későbbiek során készítésével foglalkoztunk, kínálatunkban csak később jelentek meg a letisztultabb összképet festő modern lámpák, így az art deco csillárok is. Az art deco csillárok és lámpakollekciók tervezésekor a stílus legfontosabb jegyeit vettük alapul: a letisztult formák, a fémes csillogás és az üvegcsövek használata hamar egyik legnépszerűbb termékcsoportunkká tette ezeket a csillárokat, lámpákat. 

 

Így készül az Ön art deco csillárja megrendelésre, a Patinás Lámpa műhelyében

Ahogy minden exkluzív lámpánkat, úgy az art deco csillárjainkat is minden esetben egyedileg, kézzel készítjük megrendelőink számára előzetes specifikáció alapján. A megrendeléskor Ön megadhatja, hogy art deco csillárja milyen méretben, milyen színben készüljön el, hogy az tökéletesen illeszkedjen otthona enteriőrjébe. Az elfogadott árajánlat után kiváló képességekkel rendelkező kollégáink hat héten át a hagyományos lámpagyártás folyamatait alkalmazzák az Ön art deco csillárján: kézzel készítik el sárgarézből a megadott paraméterek alapján, és a forrasztáshoz és magas minőségű ipari ezüstöt használnak, hogy az elkészült termék valóban időtálló és értékes legyen! 

Hírek

Kollekció