1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós falikarok, szecessziós stílusú falikarok

Szecessziós falikarok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós falikarok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz szecessziós falikarok a Patinás Lámpa kínálatából.

Luxus szecessziós falikarok a Patinás Lámpa kollekcióiból 

Pompás ragyogás, finom mintázat és hullámzó növényi alakzatok, melyek egy szecessziós falikarral az Ön otthonába is beköltözhetnek! Fedezze fel szecessziós falikar kínálatunkat, és élvezze a luxust otthonában. 

Ha szereti a kifinomult dekorációt, a páratlan luxust és csillogást, ideje felfedeznie a Patinás Lámpa szecessziós falikarjait is! A szecessziós stílus eleganciája, a finom vonalak és kecses lámpatestek otthona dekorációjául szolgálnak majd. Azonban a Patinás Lámpák még ennél is többet nyújtanak kiváló stílusérzékkel rendelkező vásárlóink számára… Hogy mit? Az alábbiakban erről írtunk néhány szót! 

 

Szecessziós falikarok prémium minőségű alapanyagokból

Ahogy minden általunk készített egyedi lámpa esetében, úgy szecessziós falikarjaink gyártásakor is csak és kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. A falikarok teste minőségi sárgarézből készül, és az elemek forrasztásához sem használunk gyengébb ónt, csakis ipari ezüstöt! 


A minőségi alapanyaghasználat biztosítja szecessziós falikarjaink értékét, azonban nem csupán ettől olyan különlegesek lámpáink…

 

Szecessziós falikarok egyedileg, kézzel készítve

Úgy gondoljuk, egy ilyen drága és nemes anyag megérdemli a törődést, ahogy Ön is! Éppen ezért szecessziós falikarjainkat is minden esetben egyedileg, kézzel készítjük el megrendelése után. Gyárunkban a tradicionális lámpakészítési eljárásokat alkalmazva születik meg az Ön lámpája is – minden darabra olyan gondot fordítunk, mintha csak egy értékes és páratlan ékszert készítenénk! 

 

Szecessziós falikarok értékálló kivitelben, akár több évtizeden át

A fentiek biztosítják, hogy szecessziós falikarjaink ne csupán néhány évre szóljanak. Lámpáink értékálló kivitelének köszönhetően akár a család örökségévé is válhat, hiszen generációkon át tudja kiszolgálni otthonát! 

 

Szecessziós falikarok 10 év garanciával

Igen, ebben biztosak vagyunk. Precíz gyártási és szerelési folyamatunknak, valamint a későbbi tesztelési folyamatnak köszönhetően tudjuk, mit adunk ki kezeink közül – és arra garanciát is vállalunk. 

 

Szecessziós falikarok egyedi kérések alapján is

Mivel szecessziós falikarjainkat is az Ön egyéni megrendelése után készítjük el, ezért Önnek lehetősége van valamelyest testre szabni a kollekcióban látottakat. Válassza ki, milyen színben készüljön el lámpája: fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel, esetleg antik szín passzolna jobban otthonához?

Hírek

Kollekció