1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív állólámpák, kézzel készített sárgaréz állólámpák

Állólámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Állólámpák

Prémium minőségű, sárgaréz alapanyagból kézzel készített állólámpák a Patinás Lámpa kínálatából. Fedezze fel exkluzív kínálatunkat, és dekorálja otthonát varázslatos lámpáinkkal!

Luxus állólámpák prémium minőségben a Patinás Lámpa Kft.-től

Luxus állólámpát keres, amely beragyogja otthonát? Ismerje meg a Patinás Lámpa luxus lámpáit, és fedezze fel a kézzel készített sárgaréz lámpák exkluzivitását! 

 

Hisszük, hogy a lámpakészítés még ma is lehet művészet – és hogy egy luxus állólámpa igazi dísze lehet otthonának. Ennek jegyében álmodjuk meg saját kollekcióinkat, amelyek között többféle stílusban talál világítást otthonának, akár luxus állólámpákat nappalijába, olvasószobájába! De mitől olyan különleges a Patinás Lámpa luxus állólámpái? 

 

Luxus állólámpák kézzel készítve, tradicionális eljárást követve

Számunka a tökéletesség megalkotása a cél. Ennek megfelelően a mi luxus állólámpáink nem a futószalagról érkeznek, hanem egyenesen a kezeink közül! Magyarországi gyárunkban minden egyes darabot kézzel készítünk, formázunk, cizellálunk az Ön igényeinek megfelelően, egészen addig, míg makulátlan végeredményt nem kapunk. Luxus állólámpáink tehát hagyományos gyártási folyamaton esnek át, a lehető legnagyobb precizitással. 

 

Luxus állólámpák prémium minőségben, értékálló kivitelben

Részben gyártási technológiánknak köszönhetően, részben pedig a felhasznált alapanyagoknak hála, a Patinás Lámpa luxus állólámpái a legmagasabb minőséget képviselik a piacon, és értéküket akár generációkon át megőrzik. Lámpáinkat értékes és időtálló sárgarézből készítjük, a minőségüket pedig úgy növeljük, hogy még a forrasztásoknál sem használunk silány minőségű alapanyagokat, csakis ipari ezüstöt. Ennek köszönhetően az Ön Patinás luxus állólámpája akár generációkon keresztül a családot szolgálhatja! 

 

Luxus állólámpák változatos stílusban

Kezdetben klasszikus stílusú lámpákból álltak kollekcióink, azonban ma már ennél szélesebb kört fedünk le annak érdekében, hogy minden kiváló stílusérzékkel rendelkező ügyfelünk megtalálja saját kedvencét luxus állólámpáink között. Weboldalunkon alapvetően négyféle stílusból válogathat a kedves érdeklődő:
-    modern luxus állólámpák
-    klasszikus luxus állólámpák
-    art deco luxus állólámpák
-    szecessziós luxus állólámpák
 

Luxus állólámpák 10 év garanciával 

Erre az értékállóságra akár mérget is vennénk! Hiszünk saját termékeinkben, hisszük, hogy Ön is maximálisan elégedett lesz luxus állólámpájával, ezért lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk. Természetesen kézműves termékként ezen idő lejárta után is számíthat ránk, legyen szó akár felújításról, tisztításról vagy javításról. 

 

Rendelje meg luxus állólámpáját még ma! 

Amennyiben megtetszett egyik luxus állólámpánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a termék melletti form kitöltésével. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és árajánlatot küldenek – amelynek elfogadása esetén kezdődik meg a luxus állólámpa gyártása. A gyártási idő 10-12 hetet vesz igénybe, melynek végeztével egyedi szállítási megoldással kerülhet otthonába új Patinás lámpája. 

 

Hírek

Kollekció