1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Raktárról, azonnal elvihető termékeink, prémium sárgaréz lámpáink

Azonnal elvihető termékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Azonnal elvihető termékek

Az alábbi kategóriában a raktáron lévő termékeinket, értékesítésre készen álló exkluzív, kézzel készített  lámpáinkat mutatjuk be. Amennyiben megtetszett valamelyik prémium lámpánk, kérjük egyeztessen velünk telefonon vagy e-mailben, hogy raktárhelységünkből behozhassuk a bemutatóterembe, ahol Ön is megtekintheti és megvásárolhatja!

Prémium minőségű lámpák vásárlása azonnal, raktárról

Fedezze fel a Patinás Lámpa prémium minőségű lámpa kínálatát! Azonnal elvihető termékeink között olyan luxus lámpákat talál, amelyeket készen, raktárról szállítunk házhoz kérésére.

 

Miért a Patinás Lámpa? 

A Patinás lámpa prémium minőségű lámpái igazi kuriózumnak számítanak a piacon. Egyediségüknek, értékálló kivitelüknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy döntést hoz lámpáink megvásárlásával! 

 

De mitől olyan különlegesek?

 

Prémium minőségű lámpák értékálló kivitelben, kiváló alapanyagokból

Prémium lámpáink gyártása során minden esetben egy célt tartunk szem előtt: kiváló stílusérzékkel rendelkező ügyfeleink tökéletes elégedettségét. Ennek megfelelően nálunk az alapanyagválasztáskor sem jöhet szóba kevesebb, mint a tökéletes! Prémium lámpáink – néhány egyedi darabot leszámítva – sárgarézből, és fújt üvegből készülnek, amely biztosítja, hogy akár évtizedeken át értéket képviseljenek. A lámpák összeszerelésekor még a forrasztáshoz használt anyagból sem adunk lejjebb: csak és kizárólag a legjobb minőségű ipari ezüstöt használjuk, hogy lámpája a lehető legtovább lehessen otthona éke! 

 

Prémium minőségű lámpák kézzel készítve, hagyományos eljárásokkal

Hisszük, hogy a lámpagyártás még ma is lehet művészet. Ennek megfelelően prémium minőségű lámpáinkat kézzel, tradicionális lámpagyártási metódusok útján készítjük el vevői megrendelésekre. Weboldalunkon több, mint 700 féle lámpát talál különböző stílusokban, amelyeket mind mi magunk álmodtunk meg, és kézzel formáltuk készre! 

 

Prémium minőségű lámpák azonnal, raktárról

A legtöbb termékünket vevői megrendelés útján, kézzel készítjük el 10-12 hét leforgása alatt, azonban raktárkészletünkön több már elkészült, szállítható prémium lámpát is talál. Azonnal elvihető termékcsoportunk kínálatában ezeket látja az ár feltüntetésével: amennyiben itt megtalálja az Önnek leginkább megfelelő prémium lámpát, mi készek vagyunk azt kiszállítani! 

 

Prémium minőségű lámpák többféle stílusban

Annak érdekében, hogy Ön megtalálja kedvenc lámpáját kínálatunkban, többféle stílusban gondolkodunk, így pedig azonnal elvihető termékcsoportunkban is többféle stílusú lámpát talál. A korai években a klasszikus stílusú prémium lámpákkal foglalkoztunk csupán, mára azonban modern, art deco és szecessziós stílusjegyeket viselő darabokat is készítünk! Nézzen körül weboldalunkon, és találja meg az Ön prémium lámpáját! 

Hírek

Kollekció