1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern asztali lámpák, modern stílusú asztali lámpák

Modern asztali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern asztali lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz modern asztali lámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Luxus kivitelű, modern asztali lámpát keres otthonába? Fedezze fel a Patinás Lámpa stílusos modern kollekcióinak egyedi darabjait, és csempésszen egy kis csillogást a szobába! 

 

A hagyományos lámpagyártási technikák, a prémium minőségű alapanyagok találkozása a modern stílus legfontosabb jegyeivel páratlan szépségű darabokat eredményez. 
Ez a kettősség egészen különleges megjelenést kölcsönöz modern asztali lámpáinknak: a letisztult vonalvezetés, az egyszerű, modern formavilág kiválóan illeszkedik otthonába, legyen szó akár egy art deco stílusú ragyogó szobáról, akár egy minimálba hajló modern helyiségről. 

 

Cégünk történetének elején a klasszikus stílusú, antik darabokba szerettünk bele igazán. Aukciókon vásároltunk fel egyedi darabokat, melyeket fantasztikus aprólékossággal hoztunk vissza az életbe, azonban hamar rájöttünk, hogy az újjászületés mellett a születés szépségét is szeretnénk megélni, így hamar saját tervezésű lámpák gyártásába fogtunk. 

 

Ha pedig már mi magunk terveztük meg exkluzív luxus lámpáinkat, a stílust is megválaszthattuk: a klasszikus darabok mellett hamar szecessziós, art deco, és modern asztali lámpa design-ok is születtek gyárunk falai között, melyek a mai napig népszerű darabjai kollekcióinknak. De mit kell tudni a Patinás Lámpákról, modern asztali lámpáinkról? 

 

Kézzel készült modern asztali lámpák a Patinás Lámpától

Ahogy minden lámpánkat, modern asztali lámpáinkat is a hagyományos gyártási eljárásoknak megfelelően kézzel készítjük, ügyelve a legapróbb részletekre és a tökéletességre. Természetesen gyárunkból nem hiányozhatnak a modern elvárásoknak megfelelő foglalatok és elektronika, azonban a lámpatesteket, modern asztali lámpáinkat szeretjük úgy megformálni, akár egy igazi ékszert: aprólékosan, precízen és szenvedéllyel. 

 

Modern asztali lámpák sárgarézből, a legmagasabb minőségben

Hisszük, hogy az értékálló minőségnek még a mai rohanó világban is van helye. Modern asztali lámpáinkat is ezzel a szemlélettel készítjük, mely nem csak a gyártási technológiára, de a felhasznált alapanyagokra is kiterjed. 


Modern asztali lámpáink esetében is sárgarézzel dolgozunk, ami a lámpák testét illeti: ez az anyag jól formálható, értékes és értékálló, valamint pompás megjelenést kölcsönöz minden egyes darabnak. 
A klasszikus vonaltól eltávolodva azonban modern asztali lámpáink esetében már csak ritkán használunk klasszikus lámpaburát, sokkal inkább dolgozunk üvegcsövekkel, melyek letisztult megjelenése és káprázatos fényszórása tökéletesen mutat majd otthonában! 

 

Modern asztali lámpák választható finish-sel, hogy minden otthonba tökéletesen passzoljanak

Mivel modern asztali lámpáinkat megrendelése után kézzel készítjük el, így lehetőségünk van azokat némileg testre szabni. Ajánlatkérése során megadhatja, hogy a kiválasztott modern asztali lámpa modellt milyen színben szeretné otthonában látni: fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel, illetve antik színben is szívesen elkészítjük őket.

 

Modern asztali lámpák értékálló kivitelben

A fentieknek köszönhetően a Patinás Lámpa modern asztali lámpái nem csupán néhány évre szólnak, mint a megszokott fast-fashion darabok. Lámpáink akár évtizedeken át, generációkon át kiszolgálják Önt és családját. Az anyaghasználatnak és a precíz gyártási eljárásoknak köszönhetően modern asztali lámpáink értékállóak és tartósak lesznek, melyre 10 év garanciát biztosítunk! 

Hírek

Kollekció