1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco függesztékek, art deco stílusú függesztékek

Art deco függesztékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco függesztékek

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco függesztékek a Patinás Lámpa kínálatából.

Art deco függesztékek: modern elegancia art deco stílusban, az Ön otthonába is! 

Az áramvonalas és páratlan csillogású design-nak köszönhetően art deco függesztékeink hatalmas népszerűségnek örvendenek kifinomult stílusérzékkel rendelkező ügyfeleink körében. Fedezze fel Ön is art deco függesztékeinket, amelyek otthona ékszerévé válnak! 

 

Art deco függesztékeink megjelenése, legfontosabb stílusjegyei

Art deco függesztékeinket, hasonlóan a többi általunk gyártott exkluzív lámpákhoz, minden esetben a megrendelő igényei alapján egyedileg, kézzel készítjük el a legmagasabb minőségű alapanyagokból, sárgarézből és ipari ezüst forrasztóanyagból. Art deco stílusjegyeit magán viselő kollekciónk között az art deco függesztékek az egyik legnépszerűbbek, hiszen változatos felhasználási módokra adnak lehetőséget otthona akár minden helyiségébe. 


Az art deco függesztékek a fényűző luxus és a modernitás jegyében kerültek megtervezésre. A stílusra jellemző merész geometriai formák, dekadens részletek jellemzik ezeket a függesztékeket, amelyek öt színben érhetőek el: antik, fényes és matt réz, fényes és matt nikkel bevonattal kaphatóak a Patinás Lámpa műhelyéből. Art deco függesztékeink esetében előszeretettel használunk a klasszikus lámpabúrák helyett üvegcsövekből egyedileg készült árnyékolókat, amelyek varázslatos pompát teremtenek otthonában fényszóró képességeiknek köszönhetően! 

 

Kinek ajánljuk art deco függesztékeinket?

Az art deco függesztékek, köszönhetően rugalmas magasságuknak, páratlan szépségüknek és exkluzív fényszóró képességüknek kiválóan alkalmasak bármely élettérbe otthonában: a nappalitól a fürdőszobákig. Art deco függesztékeink tökéletes kiegészítőként, ékszerként varázsolják a gondosan megtervezett belső teret még hangulatosabbá, modernebbé. Modern vagy art deco stílusú otthonokba, szállodákba és éttermekbe egyaránt szállítottunk már art deco függesztékeinkből, megrendelőink legnagyobb megelégedésére. 

 

Az art deco függesztékek gyártási folyamata: hogyan kerül otthonába új lámpája?

A Patinás Lámpa irodájában szeretettel várjuk ajánlatkérést, ha Ön is egy varázslatos art deco függeszték mellett döntene! Az ajánlatkérés során igény szerint figyelembe vesszük egyedi igényeit is, hiszen art deco függesztékeink is minden esetben egyedileg, kézzel kerülnek elkészítésre. Az egyeztetéseket követően kiváló tehetséggel rendelkező kollégáink az Ön által megálmodott art deco függesztéket előre láthatólag 6 hét alatt készítik el, amely után Önnek már nincs más dolga, mint várni a szállítást az előre egyeztetett módon, majd élvezni új lámpája pompás fényét.

 

Art deco függesztékek, melyek értéket képviselnek – akár generációk múlva is

Köszönhetően aprólékos gyártási folyamatainknak és az általunk felhasznált legmagasabb minőségű alapanyagoknak, az Ön art deco függesztéke akár évtizedeken át értéket képvisel majd otthonában. Az általunk készített lámpákra, így art deco függesztékeinkre is 10 év garanciát vállalunk, de ügyfeleinket azon túl sem hagyjuk magára! Így biztos lehet benne, hogy jól dönt, amikor a Patinás Lámpát választja.  

Hírek

Kollekció