1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco képvilágítók, art deco stílusú képvilágítók

Art deco képvilágítók

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco képvilágítók

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco képvilágítók a Patinás Lámpa kínálatából.

Art deco kép világítás: emelje ki festménye szépségét egy varázslatos lámpával! 

Az art deco stílus az extravagáns csillogásról, a gazdagság, a fényűzés hangsúlyozásáról szól. Ha van egy fantasztikus festménye, miért ne emelné ki art deco kép világításunkkal? 

 

Egy-egy fali dekoráció, festmény vagy fotógyűjtemény, akár tükör is varázslatos luxust képviselhet otthonában – főleg, ha megfelelően ki van emelve. A fény pedig a legjobb módja annak, hogy ezt megtegye! Fedezze fel art deco kép világításainkat, képmegvilágító lámpáinkat, amelyek különleges ékszerként dekorálhatják otthonát! 

 

Art deco kép világítás a Patinás Lámpától 

Számunkra az értékálló kivitel, a tökéletesség a legfontosabb. Ahogy minden luxus lámpánk esetében, úgy art deco kép világításaink esetében  is erre törekszünk: a képmegvilágítások minden egyes darabját, mint egy ékszert készítünk el, cizellálunk, munkálunk készre! És hogy mire számíthat, ha a Patinás Lámpa kollekciójából választ art deco kép világítást? 

 

Art deco kép világítás kézzel készítve, egyedi design alapján

A Patinás Lámpa gyárában minden egyes lámpát kézzel készítünk. Hisszük, hogy a tökéletességet a modern eljárásokkal, a futószalag-szerű munkával nem lehet úgy biztosítani, mint a tradicionális eljárásokkal – ezért az Ön art deco kép világítását is megrendelése után, kéréseit figyelembe véve, kézzel készítjük el, faragjuk tökéletesre. 


Az általunk forgalmazott lámpák, így az art deco kép világítások is egyedi design alapján készülnek – weboldalunkon megtalálja a kollekció minden egyes darabját amelyeket mi magunk álmodtunk meg, de akár egyedi kéréseit is kiszolgáljuk. 

 

Art deco kép világítás prémium anyaghasználattal, értékálló kivitelben

A precíz gyártási folyamat biztosítja hogy art deco kép világítása tökéletes pompában érkezzen otthonába, a minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy akár generációk múltán is értéket képvisel majd Patinás Lámpája. 


A lámpák elkészítése során csakis magas minőségű sárgarézzel dolgozunk, és még a legapróbb elemek forrasztásánál is ipari ezüstöt használunk. Gyárunkban nem található olyan alapanyag, amely ne a legjobbat biztosítaná: sosem használunk például silányabb minőségű forrasztó ónt a lámpák elkészítéséhez. 

 

Art deco kép világítás személyre szabva, otthonához igazítva

Fontosnak tartjuk, hogy a lakberendezés során minden részlet passzoljon – és az Ön új art deco kép világítása is illeszkedjen a megálmodott enteriőrbe. Ennek megfelelően Önnek a megrendelés során lehetőséget adunk egyéni kérésekre is: megválaszthatja például, hogy a kiválasztott Patinás art deco kép világítás milyen színben (fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel, antik) készüljön el, de nem zárkózunk el más kérésektől sem. 

Hírek

Kollekció