1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Cseh kristály mennyezeti lámpák és csillárok a Patinás Lámpa kínálatában

Cseh kristály mennyezeti lámpák és csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Cseh kristály mennyezeti lámpák és csillárok

Varázslatos, prémium minőségű cseh kristálylámpák, mennyezeti lámpák és csillárok a Patinás Lámpa kínálatában! Fedezze fel a cseh kristálylámpák csillogását, és élvezze otthonában a ragyogást! 

Akár egy ékszer, úgy díszíti otthonát. Fedezze fel luxus kristály csillárjainkat, melyek kifinomult ragyogással töltik meg a teret! 


Egy csillár nem csupán fényforrása egy helyiségnek, de fókuszpontként is szolgál. Fényével vonzza a tekintetet, kiemeli a tér szépségét, beragyogja otthonát. Miért mondana le a luxusról éppen egy ilyen fontos termék esetében? Kristály lámpáinkkal kifinomult ízlését, eleganciáját jelenítheti meg – legyen szó akár a nappaliról, akár az étkezőről vagy más helyiségről. 

 

A cseh kristály csillárok páratlan ragyogással töltik meg a teret.

Van valami a kristály csillárokban, ami elkápráztat. Az apró, varázslatosan tiszta kövek mögött világító izzó fényesebbnek, ragyogóbbnak tűnik, hiszen a kristályok varázslatosan szórják a fényt a helyiségben -  ezzel romantikus és elegáns atmoszférát kölcsönözve otthonának. 


Legyen szó akár egy klasszikus, részletgazdag és többkaros cseh kristály csillárról, akár egy modern, letisztult és kifinomult otthonba illeszkedő kristály csilláról, kínálatunkban Ön is megtalálja kedvencét! 

 

Cseh kristály csillárok, valódi cseh ólomüvegből.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a kristály csillárok királynői ezek a darabok. A cseh kristály méltán híres páratlan ragyogásától – de mitől másak ezek a cseh kristály lámpák? 


A kristályüveg kifejezetten dekoratív funkciójáról ismert. Ez a magas minőségű üveg olyan gyártási folyamatokon megy át, mely során fénytörést javító anyagokat adnak az anyaghoz, ezzel fokozva annak csillogását, ragyogását.


Kristályüveg és kristályüveg között is van azonban különbség. Az általunk is forgalmazott kristály csillárok a mindenki által ismert és vágyott cseh kristályból készülnek, mely kalcium-kálium tartalmú üvegből kész. Ennek jellemzője, hogy az összes kristályüvegnél tisztább fehér, fénytörése kiemelkedő, így kristály lámpáinkra elhelyezve ezeket a „gyöngyszemeket” varázslatos végeredményt érhetünk el. 


A cseh kristály csillárokon lehelyezett kristályok minden esetben tökéletesek. A minőségi elvárásoknak megfelelően ezekben a dekoratív elemekben nem lehet légbuborék – a felületüknek teljesen simának, átlátszónak, ragyogónak kell lennie. 

 

Cseh kristály csillárok, melyek luxust sugároznak

A mai modern világban ritka az a termék, amely valódi, értékálló luxust sugároz magából – de cseh kristály csillárjaink éppen ebben jeleskednek. Történelmük évszázadokkal ezelőttre nyúlik vissza, ám egy dolog örökké valónak tűnik: hogy a cseh kristály csillárok luxus terméknek számítanak, és tulajdonosuk különlegesen kifinomult ízlésvilágáról tesznek tanúbizonyságot.  

Hírek

Kollekció