1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív falikarok, kézzel készített sárgaréz fali lámpák

Falikarok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Falikarok

Sárgaréz alapanyagból, egyedileg, kézzel készített falikarok, fali lámpák széles választékban a Patinás Lámpa kínálatából. Dekorálja otthonát egy exkluzív lámpával, melyre 10 év garanciát vállalunk!

Luxus falikarok, fali lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából

Igazán egyedi, varázslatos szépségű luxus falikart keres otthonába? Ismerje meg a Patinás Lámpa luxus falikar kollekcióit, és találja meg a tökéletes darabot! 

 

Egy gyönyörű luxus falikar nem csak fontos fényforrása lehet otthonának, de kiemelkedő dekorációs eleme is az enteriőrnek. A szoba stílusához illeszkedő darab kiemelkedik a térből: ragyogásával csak úgy vonzza a tekintetet, miközben öltözteti a helyiséget és kiváló tanúbizonyságot tesz tulajdonosa stílusérzékéről. Ismerje meg a Patinás Lámpák, és luxus falikarjaink legfontosabb tulajdonságait! 

 

Luxus falikarok prémium minőségben, kézzel készítve

Számunkra a lámpagyártás nem csak egy munka: sokkal inkább egy hivatás, szenvedély, amelyet teljes szívből teszünk. Ennek megfelelően az általunk készített luxus falikarok nem a futószalagról kerülnek otthonába: hiszen minden egyes darabot műhelyünkben, kézzel készítünk el, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával.


Ahogy minden Patinás lámpa, luxus falikarjaink is sárgarézből készülnek egyedi design alapján, és még a legapróbb elemek forrasztásához is kizárólag a legmagasabb minőségű ipari ezüstöt használjuk, hogy az Ön lámpája évtizedeken át értékálló és gyönyörű maradhasson! 

 

Luxus falikarok az Ön igényeire szabva

Mivel luxus falikarjainkat megrendelése után készítjük el, így bizonyos mértékben képesek vagyunk alkalmazkodni egyedi igényeihez. 

 

Luxus falikarok 5 féle színben

A megrendeléskor Ön meghatározhatja, hogy milyen színben szeretné látni a kiválasztott luxus falikart. Matt vagy fényes nikkel, matt vagy fényes réz, esetleg antik színvilágot képzelt el? Nincs akadálya! Az Ön luxus falikarja így tökéletesen fog illeszkedni otthonába. 

 

Luxus falikarok választható búrával

Megtetszett az egyik luxus falikarunk, de a képen látható búrától eltérne? Lámpabúrák kategóriánkban megnézheti az összes általunk gyártott és forgalmazott darabot, és kiválaszthatja, hogy milyennel szeretné kérni a lámpát! 

 

Luxus falikarok többféle stílusban

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes luxus falikart weboldalunkon, lámpáink tervezése során többféle stílus jegyeit építjük be egyes darabjainkba. 


Ennek megfelelően luxus falikarjaink között is talál:
-    art deco stílusú luxus falikart
-    modern stílusú luxus falikart 
-    klasszikus stílusú luxus falikart
-    szecessziós stílusú luxus falikart 
 

Hírek

Kollekció