1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco mennyezeti lámpák, art deco stílusú mennyezeti lámpák

Art deco mennyezeti lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco mennyezeti lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco mennyezeti lámpák a Patinás Lámpa kínálatából

Art deco mennyezeti lámpák – luxus mennyezeti lámpák art deco stílusban

Az art deco időtlen eleganciája már otthonába is elérhető! Fedezze fel a Patinás Lámpa prémium minőségű art deco mennyezeti lámpa kollekcióit, és legyen lámpája otthona éke! 

 

Az art deco mennyezeti lámpák csillogása, fényvető képessége nem csak nagyszerű fényforrást teremt otthonában, de ékszerként szolgálhat bármely helyiség számára. Amennyiben szeretné otthonát igazán különleges hangulatúvá varázsolni egy – vagy több – értékálló darabbal, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Prémium art deco mennyezeti lámpák, luxus lámpa kollekciók a Patinás Lámpától

Ahogy minden általunk készített lámpa, úgy art deco mennyezeti lámpáink is a páratlan luxust képviselik. Gyártásuk során csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk: az art deco mennyezeti lámpákat sárgarézből készítjük, és még a legkisebb dekorációs elemeket is ipari ezüsttel forrasztjuk amely biztosítja, hogy az Ön luxus lámpája akár generációk múltán is értéket képvisel majd. 


Az art deco mennyezeti lámpák elkészítése során is tradicionális technikákat alkalmazunk: a lámpákat kézzel készítjük magyarországi gyárunkban, a legnagyobb odafigyelés mellett – így garantálni tudjuk, hogy azok nem csak távolról mutatnak majd szép képet, de akár közvetlen közelről is tökéletes részletességre, pontosságra számíthatnak kedves megrendelőink. 

 

Art deco mennyezeti lámpák, akár személyre szabott kivitelben

Mivel minden luxus lámpánkat, így art deco mennyezeti lámpáinkat is megrendelésre készítjük (kivételt képeznek ez alól „azonnal elvihető” darabjain), ezért lehetőségünk van a megrendelő igényeit is szem előtt tartani a lámpa gyártásakor. 


Amennyiben kiválasztotta az Önnek tetsző art deco mennyezeti lámpát weboldalunkon, írja meg nekünk egyedi kéréseit, amelyet szakképzett kollégáink ellenőriznek majd! A lámpa megrendelésekor Ön 5 féle szín közül választhat: antik, matt és fényes réz, matt és fényes nikkel bevonattal is készülhetnek art deco mennyezeti lámpáink, így azok biztosan tökéletesen illeszkednek majd otthona enteriőrjéhez. 

 

Luxus art deco mennyezeti lámpa kollekciók – egymáshoz illő darabokkal

Annak érdekében, hogy otthona méltó fényben ragyoghasson és a lámpatestek egymáshoz passzoljanak, a Patinás Lámpánál több külön kollekciót hoztunk létre art deco stílusú lámpáink esetében is. Ennek köszönhetően, ha Ön már kiválasztotta a tökéletes art deco mennyezeti lámpát, lehetősége van a többi fényforrást is ehhez igazítani: fedezze fel art deco függesztékeinket, art deco asztali lámpáinkat és állólámpáinkat, vagy éppen teremtsen nappali fényt otthonába bármikor art deco spot lámpáinkkal! 

Hírek

Kollekció