1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív mennyezeti lámpák, csillárok, függesztékek és spot lámpák

Mennyezeti lámpák és csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Mennyezeti lámpák és csillárok

Sárgarézből kézzel készített prémium minőségű mennyezeti lámpák és csillárok, függesztékek és spotlámpák exkluzív megjelenéssel, 10 év garanciával.

Prémium mennyezeti lámpák és csillárok a Patinás Lámpától

Szeretné, ha lámpája otthona éke lenne? Fedezze fel a Patinás Lámpa prémium mennyezeti lámpáit és csillárjait, és engedje, hogy a luxus ragyogás beköltözzön otthonába! 

 

Egy lámpa nem csupán egy praktikus fényforrás, de otthona dísze, szobája legszebb ékszere is lehet egyben. A szoba középpontjában állva, fényével vonzza a tekintet, ezért alapvetően határozza meg egy helyiség megjelenését. Ha vágyik egyik csipetnyi luxusra dobja fel otthonát prémium mennyezeti lámpával vagy csillárral, és zsebelje be az elismerő szavakat vendégeitől! 

 

A Patinás Lámpa kézzel készített prémium mennyezeti lámpái és csillárjai

Cégünk hitvallása, hogy a lámpakészítés még a mai modern korban is lehet művészet. Éppen ezért a mi prémium mennyezeti lámpáinkat és csillárjainkat is így készítjük el: a legnagyobb precizitással, kézzel formáljuk őket éppen úgy, ahogy egy igazi ékszert.


Prémium lámpáink különlegessége a gyártási metódusban és a felhasznált alapanyagokban rejlenek: a tradicionális lámpagyártási módszerek alkalmazásának köszönhetően a Patinás lámpák egytől egyig a tökéletességet prezentálják. 

 

Patinás prémium mennyezeti lámpák és csillárok, kiváló alapanyagokból

Budapesti üzemünkben 44 kollégánkkal minden nap értéket teremtünk. A lámpákat, a fentieknek megfelelően kézzel készítjük – ügyelve a modern kor szabványainak betartására – és csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk hozzá.


Prémium mennyezeti lámpáink és csillárjaink sárgarézből készülnek: az öntvényeket pedig kézzel csiszoljuk, cizelálljuk, szereljük a tökéletes végeredmény érdekében. A lámpabúrákat szintén mi magunk fújjuk, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget választja! 

 

Prémium mennyezeti lámpák és csillárok 10 év garanciával

Biztosak vagyunk abban, amit csinálunk. Hogy Ön is biztos lehessen a döntésében, prémium mennyezeti lámpáinkra és csillárjainkra 10 év garanciát vállalunk, amelynek lejártát követően sem hagyjuk magára kedves Vásárlóinkat! 

 

Prémium mennyezeti lámpák és csillárok egyedileg készítve, az Ön kéréseit figyelembe véve

A hagyományos eljárásoknak megfelelően lámpáinkat nem raktárkészletről szállítjuk (kivéve azonnal elvihető termékcsoportunkat), hanem minden esetben az Ön megrendelése alapján készítjük el. Ennek köszönhetően lehetőségünk van kéréseit figyelembe venni: a legtöbb lámpánk esetében Ön megválaszthatja, hogy milyen színben szeretné látni a kész terméket (fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel, illetve antik), és milyen búrát szeretne kérni rá. 


A megrendelése leadása után szakképzett kollégáink 10-12 hét alatt készítik el az Ön saját prémium mennyezeti lámpáját, vagy csillárját, amelyet követően egyedi szállítási módokat alkalmazva szállítjuk azt otthonába kérésére. 
 

Hírek

Kollekció