1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco állólámpák, art deco stílusú állólámpák

Art deco állólámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco állólámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco állólámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Art deco állólámpák: luxus állólámpák art deco stílusban a Patinás Lámpa kollekciójából

Szeretné az art deco időtlen csillogását, a luxus érzését otthonában is élvezni? Fedezze fel art deco állólámpa kollekcióinkat, és legyen lámpája otthona éke! 

 

Az art deco a végtelen luxust, a gazdagságot és a fényűzést szimbolizálja – méghozzá stílusos és esztétikus módon! Amennyiben modern stílusú otthonát szeretné feldobni, dekorálni miközben a világítás kérdését is megoldja, ismerje meg art deco állólámpa kollekciónkat, amelyben többi art deco stílusú lámpánkhoz stílusban és megjelenésben passzoló állólámpákat talál. 

 

Art deco állólámpáink csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek

A Patinás Lámpa minden egyes termékét a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készítjük, így art deco állólámpáink esetében csakis prémium alapanyagokat használunk. A lámpatestek ennek megfelelően értékálló sárgarézből készülnek, míg a forrasztásokhoz ipari ezüstöt használunk – még a legapróbb elemek esetében is. 

 

Art deco állólámpáinkat kézzel készítjük, a lehető legnagyobb precizitással

Hisszük, hogy a tökéletes munkához még mindig emberi kézre van szükség: ennek megfelelően pedig art deco állólámpáinkat is minden esetben tradicionális eljárásokat alkalmazva, kézzel készítjük el. A lámpatestek elkészítésekor a legapróbb részletekre is precízen ügyelünk éppen úgy, mintha egy apró ékszer születne kezünk alatt: ez biztosítja, hogy art deco állólámpája is makulátlan megjelenéssel érkezhessen otthonában. 

 

Art deco állólámpáink akár generációkon át értéket képviselnek

A fentiekből fakadóan állíthatjuk, hogy az általunk készített art deco állólámpák – többi lámpánkhoz hasonlóan – időtállóak, és akár több tíz év múlva is értéket képviselnek majd! Korábban eladott lámpáink is generációról generációra szállnak – és ebből a minőségből sosem adunk lejjebb, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja. 


Keressen minket bizalommal, és tegyen szert egy varázslatos szépségű, időtálló art deco állólámpára, amely otthona díszeként szolgál majd sok-sok éven keresztül! 

 

Hírek

Kollekció