1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco falikarok, art deco stílusú fali lámpák

Art deco falikarok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco falikarok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco faliarok a Patinás Lámpa kínálatából.

Art deco falikarok: luxus art deco stílusú lámpakollekciók, fali lámpák

Az art deco stílus páratlan luxusmegjelenése, szikrázó csillogása most az Ön otthonába is beköltözhet! Fedezze fel art deco falikar kollekciónkat, és szerezze be szobája legszebb ékszerét. 

 

Art deco falikarok exkluzív megjelenéssel

Az art deco stílusú lámpakollekciónk a modern trendeknek megfelelően letisztult stílust képviselnek amellett, hogy természetesen a Patinás Lámpákra jellemző ragyogás és elegancia itt sem marad el. A stílusirányzatra jellemző geometrikus formák, lineáris mintázatok a varázslatos fényvető képességű üvegcsövekkel együtt teremtik meg a Nagy Gatsby-ből is ismert hangulatot, amely az Ön otthonát is beragyoghatja! 

 

Art deco falikarok luxuskivitelben: egyedileg, kézzel készítve

Ahogy minden lámpánk esetében, úgy art deco falikarjaink esetében is minden darabot kézzel készítünk megrendelése után, tradicionális eljárásokat alkalmazva. Magyarországi, több mint 2000 négyzetméteres gyárunkban a legapróbb elemekre is különös figyelmet fordítunk, ezzel biztosítva hogy az Ön art deco falikarján a legkisebb dekoráció is tökéletes formát ölt! 


Mivel az Ön által kiválasztott lámpát a megrendelése után készítjük el, így lehetőségünk van egyéni igényeit, kéréseit is figyelembe venni a készítés során. Art deco falikarjaink esetében is megadjuk a lehetőséget, hogy a színt Ön válassza ki: a lámpák készülhetnek fényes és matt réz, fényes és matt nikkel vagy antik bevonattal attól függően, hogy az Ön otthonába melyik felület illene a legjobban. 

 

Art deco falikarok prémium anyaghasználattal

Kézzel készített sárgaréz lámpáink értékét egyedi megjelenésük, gyártási mechanizmusuk és minőségük, valamint természetesen a prémium anyaghasználat adja. A lámpák készítése során még a legapróbb elemek forrasztásánál sem használunk kétes minőségű forrasztó ónt, csakis ipari ezüstöt – ami biztosítja, hogy az Ön art deco falikarja akár évtizedeken át tündököljön, generációkon át kiszolgálja családját. 


Lámpáink minőségére garanciát is vállalunk: 10 éven át gondját viseljük, de természetesen elégedett  ügyfeleink kezét azon túl sem engedjük el. 

 

Art deco falikarok és a hozzájuk illő kollekciók

A lakberendezés egyik legfontosabb alapelve az egységesség, a harmonizáló megjelenés. Otthonában a lámpatestek csak úgy vonzzák a tekintetet ezért különösen fontos, hogy az egyes lámpák egymáshoz illeszkedjenek. Art deco falikarjaink, többi lámpánkhoz hasonlóan több kollekcióba illeszthetőek: minden darab egy-egy termékcsaládba tartozik, ahol megtalálja a hozzájuk illő mennyezeti lámpákat, asztali lámpákat, de akár képvilágítókat, álló lámpákat is. 


 

Hírek

Kollekció