1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Vásárlás menete a Patinás Lámpa weboldalán

Vásárlás menete

Vásárlás menete

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 4-6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni. Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra). Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.

 

A termék kiválasztása, ajánlatkérés

Weboldalunkon több, mint 700 egyedi, kézzel készített lámpa közül válogathat. Exkluzív termékeink az elérhető legmagasabb minőséget képviselik, amellyel Ön helyiségébe egy különleges “ékkövet” kap, és amely egy életre szól.
 

Prémium minőségű lámpáink elkészítése minden esetben az Ön kéréseinek megfelelően, egyedileg történik. Éppen ezért weboldalunkon közvetlen vásárlásra nincs lehetőség – hiszen szeretnénk, ha a kiválasztott termék minden paraméterében teljes egészében az Ön igényeire szabva kerülne kialakításra.

 

Amennyiben weboldalunkon megtalálta az Ön számára tökéletes lámpát, kérjük ajánlatkérése során írja meg azt nekünk! Ha azonban úgy gondolja, az elküldött kapcsolatfelvétel után kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy együtt álmodják meg szobája, helyisége ékszerét. A vásárlás – és a gyártás folyamatának megkezdése – minden esetben a részletek egyeztetése után, egyedi árajánlat útján történik. 

 

Színminták

Ajánlatkérése során nem csak a lámpa típusát és egyedi jellemzőit (pl. hosszát) adhatja meg, de lehetősége van az elkészülő lámpa színének meghatározására is. Lámpáink öt különböző színben rendelhetőek: antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel.

 

Az antik szín vegyi eljárás folyamán jön létre.

 

A fényes réz úgy csillog, mint az arany. A fényes réz lámpáinkat nem lakkozzuk, csak egyedi kérésre, ezért a lámpák idővel (5-10 év ) fényes rézből óarany színűre változnak.

 

A matt réz szín kiválasztásával lámpája visszafogott kivitelt, matt sárga színt kap.

 

A fényes nikkel szín esetében fényes rézből vegyi eljárás folyamán hozzuk létre lámpájának ezüstös színét.

 

A matt nikkel szín választásával Ön egy visszafogott kivitelű, matt ezüstös színű lámpát kap. 

 

Gyártás


 

 

2015 őszén beköltöztünk új 2000 nm-es modern üzemünkbe, amely Magyarországon, Pest megyében található – és ahonnan az Ön egyedi, exkluzív lámpája is érkezik majd.

 

Gyártási részlegünket is ugyanaz a kettősség jellemzi, mint patinás termékeinket: itt találkozik a több évtizedes szaktudás, a hagyományos kézi készítés a modern kor elvárásaival. Büszkék vagyunk arra, hogy üzemünkben nem csak a gyártási folyamatok zajlanak: itt születnek az ötletek, a kollégák itt készítik el a terveket és a prototípusokat.

 

Itt válik az elmélet gyakorlattá, itt válik a nyersanyag otthona ékszerévé.

 

Az üzemünket modern és hosszú távra terveztük, akárcsak lámpáinkat, azonban a kézműves gyártási folyamatot nem cseréltük le nagyüzemi gépekre és nem is tervezzük.

 

Jelenleg 44 szorgos kéz ügyel arra, hogy üzemünkből csak olyan termék jöjjön ki, amely tökéletesen megfelel a megrendelőink elvárásainak – amelyeket a fenti form elküldésével, vagy azt követően kollégáinkkal egyeztethet.

 

Csomagolás

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról, mert cégünk elkötelezett híve az újrahasznosításnak és a környezetvédelemnek. Ez nem csak a gyártásnál fő szempont, hanem a kiszállításnál is.

 


A Patinás Lámpa Kft. 2008-ban vezette be az újrahasznosított anyagokkal történő csomagolást. A használt kartonokat gépi úton hullámosítjuk, majd térkitöltésre, biztonsági csomagolásra használjuk fel azokat. Ezek a hullámosított kartonok is újrahasznosíthatóak, például új kartondobozok gyártásának alapanyagául szolgálhatnak.
 

 

Garancia

Biztos lehet benne, hogy jól dönt, amikor a Patinás Lámpát választja!

A felhasznált kiváló anyagoknak (tiszta réz, német porcelán foglalat, duplán szigetelt vezeték stb.), valamint a művészi, hibátlan gyártásnak köszönhetően, bátran merjük vállalni a 10 éves garanciát. Ezen az időn túl sem hagyjuk Önt magára.

Mindazonáltal fém felületi változásokra lakkozatlan felületek esetében (elszíneződés, foltosodás) felszereléstől számított 1 éven túl, felelősséget nem tudunk vállalni, viszont önköltségi áron javítjuk. Kérjük lakkozatlan felületek esetében, mindenképp jelezzék a villanyszerelőnek a fehér védőkesztyű használatának szükségességét.

A réz az egy különleges, érzékeny anyag, ha nem lakkozzák, vagy Ön nem kéri, hogy lakkozva legyen, akkor a színe változni fog, vagy akár foltosodni a levegő páratartalmától függően.

A lakkozatlan antik, fényes nikkel, fényes réz lámpákat, ha előírás szerint kellő odafigyeléssel szerelik fel, a színe a helységgel együtt fog „öregedni”, változni. Ha felszerelésnél nem használják a kesztyűt, és a lámpa ujjlenyomatos lesz, abban az esetben garanciát nem tudunk érvényesíteni. A lámpát fel tudjuk tisztítani felár ellenében. Matt réz és matt nikkel esetében minden esetben javasoljuk a lakkozást, ellenkező esetben nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Lámpáinkat az egyedi tervezésük és kézi gyártásuk miatt a későbbiek során is felismerjük, (így azt Önnek dokumentumokkal sem kell igazolnia) és készséggel javítjuk – ha egyáltalán szükséges. Lámpáink sérüléseit csak külső behatások okozhatják (pl: focilabda), műszaki meghibásodás nem történhet. Nemes anyagokat; sárgarezet, illetve ipari ezüstöt használunk a gyártás folyamán is, így lámpáink örök életre szóló értéket képviselnek.

 

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, vagy olvassa el Gyakori Kérdéseket tartalmazó oldalunkat! 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció