1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Klasszikus asztali lámpák, klasszikus stílusú asztali lámpák

Klasszikus asztali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Klasszikus asztali lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz klasszikus asztali lámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Klasszikus asztali lámpák luxus kivitelben, exkluzív megjelenéssel a Patinás Lámpától

Klasszikus stílusú otthonába keres elegáns és értékes megoldást a világításra? Fedezze fel luxus klasszikus asztali lámpáinkat, és dekorálja otthonát az egyediség nevében!

 

Kifinomult stílusérzékkel rendelkező ügyfélkörünkben az egyik legnépszerűbb kategóriánk minden kétséget kizáróan a klasszikus asztali lámpák kategóriája. Varázslatos részletek, gyönyörű, aprólékosan megmunkált darabok egytől egyig sárgarézből, értékálló kivitelben a luxus jegyében… De mitől más a Patinás Lámpa, és miért olyan népszerűek klasszikus asztali lámpáink? Fedezze fel! 

 

Klasszikus asztali lámpák  – kifinomult design, részletgazdag kidolgozás

Az egyik leggyakoribb ok, amiért minket választanak kedves vásárlóink az egyedi design és az utánozhatatlan stílus. Klasszikus asztali lámpáink ugyanis biztosan nem „jönnek szembe” máshol: minden egyes darabot mi magunk terveztünk, és mi is gyártjuk le az Ön kérésére, akár egyedi szempontokat is figyelembe véve! Ha szeretné otthonát egyedi stílusba öltöztetni, kedveli a klasszikus stílus eleganciáját és kifinomultságát, ezeket a lámpákat imádni fogja! 

 

Klasszikus asztali lámpák prémium anyaghasználattal sárgarézből

Lámpáink nem csupán egyediségüktől olyan értékesek. Klasszikus asztali lámpáinkat, ahogy kollekciónk minden egyes darabját, gondosan megválogatott alapanyagokból készítjük el! A luxust, a gazdagságot szimbolizáló, jól megmunkálható sárgaréz szolgálja az Ön klasszikus asztali lámpája alapanyagát is, mely akár generációkon át tökéletes marad – de még a legapróbb elemek forrasztásához is csakis a legjobb alapanyagokat, ipari ezüstöt használunk. 

 

Klasszikus asztali lámpák kézzel készítve, egyedileg megmunkálva

Hiszünk benne, hogy egy lámpa nem csupán egy lámpa otthonában, hanem annak ékszere is. Ennek megfelelően klasszikus asztali lámpáinkat úgy is munkáljuk meg, akár egy ötvös egy értékes darabot: kézzel, a legapróbb elemekre is odafigyelve, a legnagyobb precizitással. 


Gyárunkban bár a modern technológia is megtalálható – hiszen a foglalatok esetében ez alapvető feltétel, a lámpagyártást még mindig a hagyományos, kézműves módszerekkel végezzük, ezzel biztosítva hogy klasszikus asztali lámpáink is a tökéletesség határát súrolják. 

 

Klasszikus asztali lámpák értékálló kivitelben, 10 év garanciával

A fentiek biztosítják, hogy lámpáink, így klasszikus asztali lámpáink is értéket képviseljenek, akár évtizedeken át! Éppen úgy, ahogy egy antik csillár, egy eredeti darab tenné. 


Ebben pedig olya biztosak vagyunk, hogy minden általunk készített lámpára bátran vállaljuk a 10 év garanciát. 
 

Hírek

Kollekció