1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Cseh kristálylámpák, cseh kristály mennyezeti lámpák és csillárok, falikarok

Cseh kristálylámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Cseh kristálylámpák

Exkluzív cseh kristálylámpák, cseh kristály mennyezeti lámpák és csillárok, falilámpák és falikarok a Patinás Lámpa kínálatából a korlátlan csillogásért. 

Cseh kristálylámpák a Patinás Lámpa forgalmazásában

Lámpája nem csupán fényforrása otthonának, de egyben éke is. Luxus kristálylámpáinkkal, cseh kristály csillárjainkkal, mennyezeti lámpáinkkal és fali lámpáinkkal egy csipetnyi csillogást, ragyogást csempészhez bármely helyiségbe! 

 

Vibráló fények az otthonában, cseh kristálylámpáinkkal

A tisztaság, a csillogás már az idők kezdete óta a luxust és a gazdagságot szimbolizálja. A kristálylámpák éppen ebben segítenek a lakberendezés során: a szoba kiemelkedő szereplőjeként fényükkel csak úgy vonzzák a tekintetet, megjelenésükkel pedig prezentálják tulajdonosa kiváló stílusérzékét, kifinomultságát.


Kristálylámpáink a tőlünk megszokott legmagasabb minőséget képviselik, amely tartósságukban és szépségükben egyaránt megmutatkozik. A luxus lámpákat dekoráló kristályok tisztasága, csillogása ragyogással tölti meg a teret, mintegy ékszerként díszíti otthonát! 

 

Mitől olyan különleges a cseh ólomüveg, amelyből a kristálylámpák készülnek?

Az általunk forgalmazott cseh kristály lámpák valódi, magas minőségű cseh ólomüvegből készültek, amelyek létezésük óta a luxust szimbolizálják. A lámpák királynőjeként is emlegetett kategóriában olyan kristály csillárokat, kristály mennyezeti lámpákat és kristály falikarokat találnak kedves érdeklődőink, amelyek értékálló és kifinomult darabként dekorálják bármelyik otthont. 


A rajtuk függő kristályok hírneve világszerte ismert: a kristályüveg dekoratív funkciója megkérdőjelezhetetlen. De mitől ragyognak ilyen szépen a kristálylámpák? 


A cseh kristálylámpák esetében használt kristályüveg egy olyan magas minőségű, precíz eljárással készített anyag, amelyhez a gyártás során fénytörést javító anyagokat adagolnak, melytől a kristályelemek még káprázatosabban csillognak. A kristályüvegek között a cseh kristály képviseli a prémium kategóriát, amely kalcium-kálium tartalmú üvegből készül, így tisztább, átlátszóbb minden más kristályüvegnél! Ezen elemek fénytörése kiemelkedő, amely lámpaként pompás ragyogást ígér otthonának.
 

 

Cseh kristály lámpák otthona minden helyiségébe, egymással harmonizáló megjelenéssel

Az egységesség kiemelten fontos a lakberendezésben, hát miért éppen lámpái kiválasztása során ne figyelne erre? Kínálatunkban egymással harmonizáló stílusú kristálylámpákat talál minden helyiségbe: mennyezeti lámpáink és csillárjaink uralják a teret, míg a hozzájuk illő kristály fali lámpákkal kiegészítheti otthona megjelenését, ékszerként dekorálhatja a helyiséget.   

Hírek

Kollekció