1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós lámpák, szecessziós stílusú lámpák és világítások

Szecessziós lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós lámpák

Exkluzív, kézzel készített sárgaréz szecessziós lámpák, szecessziós stílusú csillárok, függesztékek, és állólámpák a Patinás Lámpa kínálatában.

Szecessziós lámpák: luxus lámpa kollekció szecessziós stílusban a Patinás Lámpától

Egyedi stílusú otthonába keres luxus lámpákat? Fedezze fel szecessziós stílusú lámpakollekciónkat, melyeket kézzel készítünk, kiváló minőségű sárgarézből. 


A századforduló különleges stílusirányzata, a szecesszió egy varázslatosan hangulatos korszaka volt a művészetnek. Elnevezése különböző nyelveken nagyszerűen prezentálja a legfontosabb stílusjegyeket: a francia „art nouveau” az új művészetre utal, az elszakadásra, a különválásra. A német „Jugendstil” a fiatalos modernitásra, míg az olasz „Stile Liberty” a szabadságra reflektál, amelyet ez a stílusirány képviselt.


A kor forradalmi stílusa, a művészetet megfiatalító irányzat luxus lámpáink formájában akár az Ön otthonába is beköltözhetnek! Ismerje meg, mitől olyan különlegesen ezek a lámpák. 

 

Luxus szecessziós lámpák a Patinás Lámpától: stílusjegyek lámpáinkon

A szecessziós stílus a modern élet mozgalmasságát, lendületét fejezi ki, így lámpáink design-jára is ez a jellemző: a növényvilág stilizált mintái, a lendületes vonalak, a gyönyörűen ívelt minták uralják ezen darabokat. 


Szecessziós stílusú luxus lámpáinkat finoman kidolgozott, apró, ám annál látványosabb részletekkel gazdagítjuk, melytől egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremthetnek otthonában! 

 

Szecessziós stílusú lámpák luxuskivitelben, kézzel készítve

Szecessziós lámpáink nem csupán a varázslatos design miatt olyan népszerűek. Ahogy minden lámpánkat, ezeket a darabokat is egyedileg, kézzel készítjük megrendelése után, így Ön biztos lehet benne, hogy a kézhez vett lámpa minden egyes eleme tökéletes lesz! 


Hiszünk benne, hogy a legmagasabb minőséget futószalagon sosem lehet elérni, ezért lámpáinkat úgy készítjük el, akár egy ékszerész kedvenc darabját: a legnagyobb odafigyeléssel, a legapróbb részletekig. 

 

Sárgaréz lámpák értékálló minőségben

Nem csak egyedi, tradicionális lámpagyártási módszerünk miatt oly értékesek szecessziós lámpáink, de a felhasznált alapanyagok is ezt az iránt képviselik. Luxus lámpáink jól megmunkálható, magas minőségű sárgarézből készülnek mely generációkon át megőrzi szépségét és értékét! 


A minőséget fokozva nem csupán a lámpatest anyagát választjuk meg gondosan, de még a legapróbb elemek forrasztásakor is csak a legjobb ipari ezüstöt használjuk. 

 

Szecessziós lámpák többszörösen tesztelve, hogy biztosan a legjobbat kapja

Lámpáink gyártása során a precizitásra különösen ügyelünk, azonban a tesztelési folyamatokat is komolyan vesszük. Minden egyes általunk elkészített darabot többszörösen átnézzük és teszteljük, hogy kézhez vételt követően Önnek biztosan ne okozzon semmilyen kellemetlen meglepetést. 

 

Luxus szecessziós lámpák 10 év garanciával

Miként mi magunk biztosan vagyunk szecessziós lámpáink magas minőségében, szeretnénk, ha Ön is magabiztosan vágna bele a vásárlásba. Ennek értelmében minden általunk gyártott luxus lámpára 10 év garanciát vállalunk, de a garanciális idő lejártát követően is szeretettel látjuk viszont lámpáinkat, legyen szó akár egy egyszerű tisztításról, akár egy sérülés megjavításáról! 

Hírek

Kollekció