1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern falikarok, modern stílusú falikarok

Modern falikarok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern falikarok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz modern falikarok a Patinás Lámpa kínálatából.

Modern falikarok, luxus falikar kollekció a Patinás Lámpától

Fedezze fel a Patinás Lámpa luxuskivitelű, modern falikarjait! Letisztult formák, minőségi anyaghasználat és egyedi, kézzel készített darabok prémium vásárlóknak. 

 

Dekorálja otthonát, akár egy profi lakberendező! Sokszor a legapróbb kiegészítők teszik otthonát igazán különlegessé, egyedivé. Otthonunk fényforrásai ráadásul kiemelten fontos szerepet játszanak mind az Ön életminőségében, mind pedig a ház megjelenésében – hiszen fényükkel, csillogásukkal csak úgy vonzzák a tekintetet, akár egy gyönyörű ékszer… ha szeretné otthonában érezni a luxust, ismerje meg a Patinás Lámpa modern falikarjait, és hogy hogyan készülnek!

 

Modern falikarok különleges design-nal, egyedi megjelenéssel

Hiszünk abban, hogy az egyediség még ma is a legjobb választás – úgy a divatban, mint a lakberendezésben. Éppen ezért kiemelten nagy figyelmet fordítunk lámpáink, így modern falikarjaink esetében is azok megjelenésére, design-jára. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy kollekcióink között egyedi, varázslatos megjelenésű és utánozhatatlan darabokat találjon, amelyek nem jönnek szembe az utcán! 


Modern falikarjainkat is, ahogy minden lámpatestünket mi magunk tervezzük és alkotjuk meg, majd juttatjuk el otthonába. 

 

Modern falikarok luxuskivitelben, prémium anyaghasználattal

A luxus nem csak a szépségben, de a minőségben is megjelenik modern falikarjaink esetében is. Ahogy minden lámpánkat, falikarjainkat is a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el, sárgarézből és üvegből. 


A sárgaréz egy kiválóan megmunkálható, értékes – és értékálló – gyönyörű anyag, amely pompás csillogásával beragyogja otthonát! Nem kell tartania attól, hogy a sárgaréz színe nem passzol stílusához – hiszen mint minden lámpánk, modern falikarjaink is elérhetőek fényes és matt réz, fényes és matt nikkel, valamint antik bevonattal is. Válassza ki az Önhöz leginkább illő darabot, válassza ki a legjobban tetsző színt, és rendelje meg saját, egyedi és értékes Patinás Lámpáját! 

 

Modern falikarok egyedi kivitelezéssel, kézzel készítve

Egy ilyen értékes anyag megköveteli a különleges bánásmódot – ahogy kiváló stílusérzékkel rendelkező ügyfeleink is. Lámpáinkat, így modern falikarjainkat is kézzel készítjük, tradicionális lámpakészítési technikákat alkalmazva. Gyárunkban minden egyes lámpánkat úgy készítünk el, akár egy igazi ékszert: a legnagyobb odafigyeléssel, precizitással és szeretettel, hogy az valóban tökéletes legyen! 

 

Modern falikarok 10 év garanciával

Köszönhetően a felhasznált minőségi alapanyagoknak és a gyártási technikáknak, modern falikarjaink esetében is biztosak vagyunk benne, hogy Ön csakis a legjobbat kapja kézhez. Hogy Ön is biztos lehessen ebben, lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk! A Patinás Lámpák értéket képviselnek, akár generációkon át, így a garanciális idő lejárta után is számíthat ránk, ha modern falikarjával bármilyen teendő akadna. 

 

Hírek

Kollekció