1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern függesztékek, modern stílusú függesztékek

Modern függesztékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern függesztékek

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz modern függesztékek a Patinás Lámpa kínálatából.

Modern függesztékek a Patinás Lámpa luxus kollekciójából

Modern függesztéket keres otthonába? Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus kollekcióját, melyben modern stílusú függesztékeket is talál prémium minőségben! 

Egy otthon enteriőrjének megjelenése gyakran a legapróbb részletekben is rejlik: egy szép függöny, egy jól megválasztott díszpárna éppúgy hozzátartozik a lakberendezéshez, mint a kanapé vagy a szőnyeg. A lámpák, függesztékek azonban még ennél is nagyobb jelentőséggel bírnak: fényükkel beragyogják a helyiséget és csak úgy vonzzák a szemet! Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy modern függesztékeink otthona ékszereként szolgálhatnak – melyek alapvetően határozzák meg a helyiség hangulatát! 


Amennyiben otthonát Ön is modern-luxus stílusban képzeli el, ismerkedjen meg modern függesztékeinkkel, és találja meg a tökéletes darabot! 

 

Modern függesztékek prémium minőségben, kézzel készítve

Modern stílusú függesztékeink nem csupán szépségükkel kápráztatják el kedves vásárlóinkat, de kiemelkedő minőségükkel és egyediségükkel is. A Patinás Lámpa kollekcióinak mindegyike, így modern függesztékeink is egyedi megrendelések útján kézzel készülnek – tradícionális gyártási technológiák útján, csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokból. A lámpatestek modern függesztékeink esetében is egytől egyig sárgarézből készülnek, és még a legkisebb dekorelem forrasztásához is csakis ipari ezüstöt alkalmazunk annak érdekében, hogy lámpája évtizedeken át megőrizhesse eszmei- és anyagi értékét egyaránt. 

 

Modern függesztékek, akár egyedi kérések alapján is

Gyártási technológiánk a fentiek alapján modern függesztékeink esetében is lehetővé teszik, hogy az általunk megálmodott és kidolgozott lámpatesteken valamelyest változassunk megbízóink kérésére. Ennek megfelelően, amennyiben Önnek a jelölt modern függesztéknél hosszabb vagy rövidebb mélységre volna szüksége, az ilyen irányú kéréseire is tudunk gondolni.


Modern függesztékeink esetében is számos lámpabúrával szerelt darabot talál a kínálatan, amely a legtöbb esetben szintén egyedileg cserélhető, amellyel még utánozhatatlanabbá téve lámpáját. Ezen kívül minden lámpánk, így modern függesztékeink is négy színben érhetőek el: matt és fényes réz, antik, matt és fényes nikkel bevonattal is elláthatjuk őket, hogy azok tökéletesen passzoljanak otthona stílusához! 

 

Modern függeszték vásárlás a Patinás Lámpa kollekciójából

Megtetszett valamelyik modern függesztékünk, és szeretné otthonában is viszont látni luxustermékeinket? Kérje személyre szabott ajánlatunkat honlapunkon, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk! 


Mintsemhogy modern függesztékeink is kézzel készülnek megrendelése alapján, így 6-8 hetes gyártási folyamattal kell számolnia – amelyet követően egyedileg egyeztetett szállítási móddal kézbesítjük az Ön Patinás Lámpáját. 
 

 

Hírek

Kollekció