1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern csillárok, modern stílusú csillárok

Modern csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern csillárok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz modern csillárok a Patinás Lámpa kínálatából.

Modern csillá rok prémium minőségben, a Patinás Lámpa kollekciójából

Modern stílusú csillárt keres otthonába, mely beragyogja szobáját? Ismerje meg a Patinás Lámpa modern csillár kollekciójának legszebb darabjait, és fedezze fel a prémium minőségű luxus lámpák előnyeit! 

 

Egy modern csillár sok szempontból a szoba leglátványosabb eleme: csillogása, fénye csak úgy vonzza a tekintetet, így megjelenése alapjaiban határozza meg a helyiségről alkotott összképünket. Egy minőségi, exkluzív modern stílusú csillár nem csak fényforrásként, de otthona ékszereként tündökölhet! 

 

Modern csillárok tradicionális eljárással, kézzel készítve

A Patinás Lámpa modern csillár kollekcióját izgalmas kettősség jellemzi: megjelenésükben a trendeknek megfelelő, különlegesen modern stílust álmodtunk meg esetükben, azonban a minőségből és a hagyományos, kézműves lámpagyártásból nem adtunk lejjebb. Mint minden lámpák esetében, modern csillárjaink esetében is a minőséget tartjuk az egyik legfontosabb tulajdonságnak: így rendelése után az Ön modern csillárját is egyedileg, igényeit figyelembe véve készítjük el kézzel, a legapróbb részletekre is odafigyelve. 

 

Modern csillárok prémium alapanyagokból, hogy lámpája évtizedek múlva is értéket képviseljen

A precíz gyártási folyamat mellett modern csillárjaink értékét a felhasznált prémium minőségű alapanyagok adják: lámpáink gyártása során ugyanis soha nem használunk silány minőségű anyagot, sárgaréz lámpáink legapróbb részleteinek forrasztásakor is kizárólag ipari ezüsttel dolgozunk.


Az anyagválasztás és a gyártás során születő lámpatestek, modern csillárok így értékálló kivitelben, 10 év garanciával érkezhetnek otthonába, és akár generációkon át kiszolgálhatják a családot! 

 

Modern csillárok, egyedi design-nal – akár személyre szabva

A Patinás Lámpánál elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek és az egyediségnek. Ennek megfelelően modern csillárjaink is egyedi tervek alapján készülnek el, hogy az Ön lámpája valóban kiemelkedjen a tömegből. Weboldalunkon összesen több, mint 700 termék közül válogathat, melyek egymáshoz illeszkedő stílusban készülnek el, kollekciókra bontva.


Modern csillárja azonban nem csak egyedi stílusával nyűgözheti le kedves vendégeit, de otthonába is tökéletesen passzol majd: kérésére a csillár megjelenését úgy módosítjuk, ahogy azt Ön megálmodta. A lámpa megrendelésekor Ön megadhatja, hogy milyen színben pompázzon a készülő darab: matt/fényes nikkel, matt/fényes réz vagy antik bevonatot szeretne azon látni. 

 

Modern csillárok többféle stílusban

Otthonunk építésekor, szépítésekor az egységes stílus megalkotása, az egymáshoz passzoló bútorok és kiegészítők kiválasztása rendkívül fontos a végeredményt tekintve. Modern csillárjaink mindegyike egy-egy kollekció darabját képezi, amely kollekcióban falikarokat, függesztékeket, asztali- és állólámpákat is talál annak érdekében, hogy lámpái tökéletes harmóniát adjanak a szobának! 

Hírek

Kollekció