1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós asztali lámpák, szecessziós stílusú asztali lámpák

Szecessziós asztali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós asztali lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz szecessziós asztali lámpák a Patinás Lámpa kínálatából. 

Szecessziós asztali lámpák: prémium minőségű sárgaréz lámpák szecessziós stílusban a Patinás Lámpától

A szecessziós stílus időtlen szépsége most akár be is költözhet otthonába luxus asztali lámpáinkkal! Fedezze fel szecessziós luxuslámpáinkat, és teremtsen egyedi hangulatot otthonába. 

 

Lámpái nem csupán fényforrásként szolgálnak otthonában. Ezek a tárgyak fényükkel felkeltik vendégei figyelmét, vonzzák a tekintetet, fókuszpontként szolgálnak egy szobában – így azok megjelenése korántsem elhanyagolható. Ha otthonában egyedi stílusra, utánozhatatlan design-ra törekszik szecessziós asztali lámpáink között biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes darabot! 

 

Luxus szecessziós asztali lámpák egyedi stílusjegyekkel

Aki ismeri a szecessziós stílus legfontosabb jegyeit, annak nem kell bemutatnunk, milyen fantasztikus vonalvezetéssel dolgoztak ezek a művészek. A letisztult, geometrikus formák és a hullámzó ornamentika dinamikusan megjelenést kölcsönöznek ezeknek az asztali lámpáknak, amelyek dolgozó szobája vagy hálószobája ékeként szolgálnak majd.

 

Luxus szecessziós asztali lámpák kézzel készítve, tradicionális eljárások alapján

Az általunk forgalmazott egyedi, luxus szecessziós lámpák nem is állhatnának távolabb a tömegtermékektől. Saját magunk álmodtuk meg a lámpák külsejét a legapróbb díszítőelemekig, és saját magunk, két kezünkkel formálunk készre minden egyes darabot megrendelése után. 


A hagyományos lámpakészítési technikákkal garantálni tudjuk, hogy az Ön Patinás Lámpája szinte a semmiből, a nyers alapanyagokból válik tökéletes darabbá kezeink alatt! 


A munkafolyamatokat ráadásul több ellenőrzés szakítja meg – hogy biztosak lehessünk benne, hogy elégedett vásárlónk lesz.

 

Luxus szecessziós asztali lámpák a legmagasabb minőségben

Gyártási technikánk mellett a felhasznált alapanyagok biztosítják, hogy az Ön luxus szecessziós asztali lámpája valóban értékálló kivitelben kerül kiszállításra. 


Lámpatesteink megalkotásakor csak és kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel: ezek a darabok jól megmunkálható sárgarézből készülnek, és még a legapróbb elemek forrasztása során sem használunk silány minőségű ónt, csakis ipari ezüstöt. 

 

Luxus szecessziós asztali lámpák választható színben

Minden nálunk minden egyes darab kézzel készül el megrendelését követően, lehetősége van megválasztani lámpája színét is. Luxus szecessziós asztali lámpáink összesen 5 színben érhetőek el ízlés szerint: fényes és matt réz, fényes és matt nikkel vagy antik bevonattal szállítjuk őket. 

Hírek

Kollekció