1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív sárgaréz asztali- és állólámpák | Patinás Lámpa

Asztali- és állólámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Asztali- és állólámpák

Minőségi sárgarézből készült, exkluzív asztali- és állólámpa kínálatunkból egy igazi ékkövet vihet haza! Fedezze fel a Patinás Lámpa prémium termékeit, amelyekre 10 év garanciát biztosítunk.

Luxus asztali- és állólámpák a Patinás Lámpa kínálatából

Sokunk számára otthonunk asztali- és állólámpái már olyannyira hétköznapi dolognak számítanak, hogy szinte észre sem vesszük őket. De amikor eljön az ideje, hogy új luxus darabokkal dobjuk fel a lakás hangulatát, a választás még sem olyan könnyű! Megannyi lehetőség, számos design áll lehetőségedre: és bár első pillantásra hasonlónak tűnhetnek, valójában óriási különbségek vannak a minőség, a tartóság és a stílus tekintetében a különböző luxus asztali- és állólámpák között. 


De mitől mások a Patinás Lámpa luxus asztali- és állólámpái? Fedezze fel a különbséget, melytől oly értékessé válnak luxus lámpáink! 

 

Luxus asztali- és állólámpák: tökéletesség, kézzel készítve.

A luxus, az exkluzivitás a részletekben rejlik. Vásárlóink a Patinás Lámpánál a luxus asztali- és állólámpák esetében nem a márkanevet, hanem a tökéletességet fizetik meg. 


Lámpáinkat kézzel készítjük a legnagyobb odafigyeléssel: hatalmas precizitással alkotjuk meg a legapróbb részleteket is éppúgy, ahogy az ékszerész az ékszereit. 

 

Időtálló design és szerkezet: magas minőségű luxus asztali- és állólámpák

A lámpatestek kiváló minőségű alapanyagból, sárgarézből készülnek – és még a legapróbb elemek forrasztásához is ipari ezüstöt használunk, amely garantálja hogy az Ön lámpája valóban a luxus életérzését közvetíti majd otthonába.

 

Tapasztalat és kreativitás luxus asztali- és állólámpáink gyártása során

Ha luxus asztali- és állólámpákat keres, fontos szempont, hogy a gyártó már régóta működik-e. A tapasztalat semmivel nem pótolható érték, amely a minőség és megbízhatóság alapjául is szolgálhat, ráadásul amennyiben egy régóta a piacon lévő luxus lámpa gyártót választ, biztos lehet benne, hogy ők elérhetőek is maradnak. 


A Patinás Lámpa 1981 óta foglalkozik luxus lámpákkal. Bár a korai években többnyire „csak” antik darabok felújításával, restaurálásával foglalkoztunk, a kezdetek után 5 évvel már saját darabok megalkotásán dolgoztunk, így több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk, hogy az Ön luxus asztali- vagy állólámpája is időtálló, gyönyörű darab lesz. 

 

Törődés és garancia: luxus asztali- és állólámpáink vásárlóit megilletik! 

Az igazán hiteles vállalkozások tisztában vannak termékeik értékével és időtállóságával. Mi magunk is tudjuk, hogy minőséget képviselünk, amelyre garanciát is vállalunk! 


Az Ön luxus asztali- vagy állólámpájára is 10 év garanciát adunk, hogy biztos lehessen benne: jól választott. 


Pontosan tudjuk továbbá azt is, hogy egy ilyen luxustermék vásárlása nem könnyű döntés, és támogatást igényel. Kiváló kollégáink minden vásárlónkat VIP vevőként kezelik: a személyes kapcsolattartás, a törődés nálunk alapvető.  


Lámpáinkat akár évtizedek múltán is szeretettel látjuk viszont: legyen szó akár egy sérülés megjavításáról, akár egy általános tisztításról, ránk számíthat! 
 


 

Hírek

Kollekció