1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív függesztékek, kézzel készített sárgaréz függő lámpák

Függesztékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Függesztékek

Prémium minőségű sárgaréz függesztékeink otthona legszebb díszeként szolgálhatnak! Fedezze fel a Patinás Lámpa exkluzív, kézzel készített lámpáit, melyekre 10 év garanciát vállalunk. 

Luxus függeszték lámpák: ékszer az otthonának

Szeretné feldobni otthonát, egy csipetnyi luxust csempészve a helyiségbe? Fedezze fel luxus függeszték lámpáinkat, melyek fényforrásként és dekorációként egyszerre szolgálnak! 

 

Mint egy gyönyörű ékszer egy elegáns hölgyön, úgy dekorálhatja lámpája otthonát. Egy helyiség megálmodásakor minden esetben törekedni érdemes rá, hogy a szemet vonzó kiegészítők tökéletesen passzoljanak a megálmodott stílusba, és mutassák a tulajdonos kiváló stílusérzékét. Egy jól megválasztott luxus függeszték lámpa pedig éppen ezt kínálja: fényforrásként beragyogja a szobát, magára tereli a figyelmet, szépsége pedig elkápráztatja Vendégeit! 


Ismerje meg a Patinás Lámpa luxus függeszték lámpa kollekcióit, és válassza ki az Ön számára tökéletes darabot! 

 

Mitől más a Patinás Lámpa luxus függeszték lámpa kollekciója? 

Az általunk készített lámpák egyedisége, értékállósága és prémium minősége kiváló választássá teszi ezeket a különleges darabokat. Luxus függeszték lámpáinkat kézzel készítjük, tradicionális lámpagyártási metódusokat alkalmazva, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, sárgarézből. 


Minden egyes darabot úgy készítünk el, akár egy ékszert: precízen, a legapróbb dekorációs elemeket is a legnagyobb odafigyeléssel kidolgozva, hogy luxus függeszték lámpája tökéletes legyen! 

 

Luxus függeszték lámpa értékálló kivitelben

Lámpagyártási folyamatunk biztosítja az Ön számára, hogy a kiválasztott lámpa akár generációk múltán is értéket képviseljen: mind anyagi, mind eszmei értelemben véve. 

 

Luxus függeszték lámpák 10 év garanciával

Luxus lámpáink gyártása során valóban minden egyes darabot külön gonddal készítünk, ezért biztosak vagyunk annak minőségében! Természetesen erre akár fogadnánk is, ezért ahogy minden lámpánkra, luxus függeszték lámpáinkra is 10 év garanciát vállalunk, amely idő alatt bármilyen panasza esetén készséggel állunk rendelkezésére. 


Természetesen a garanciális időszak lejártán túl is gondját viseljük luxus függeszték lámpájának, amennyiben úgy kívánja. 

 

Luxus függeszték lámpák négyféle stílusban

Lámpáinkat mint műtárgyakat dolgozzuk ki, azonban azt is tudjuk, hogy minden ízlés mást kíván. Ennek megfelelően luxus függeszték lámpáink is négyféle stílusban készülnek:
-    art deco luxus függeszték lámpák
-    szecessziós luxus függeszték lámpák
-    modern luxus függeszték lámpák
-    klasszikus luxus függeszték lámpák
 

Luxus függeszték lámpák vásárlása a Patinás Lámpánál

Termékeink felkeltették érdeklődését? Weboldalunkon több, mint 700 egyedi lámpa közül válogathat, köztük találja luxus függeszték lámpáinkat is. Amennyiben megtalálta az Önnek leginkább megfelelő darabot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett. 


Luxus függeszték lámpáinkat is egyedi megrendelés alapján gyártjuk – így Önnek lehetősége van megválasztani annak színét, ill. bizonyos modelljeink esetében hosszát, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonába. 
 

 

Hírek

Kollekció