1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco asztali lámpák, art deco stílusú asztali lámpák

Art deco asztali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco asztali lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz art deco asztali lámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Art deco asztali lámpák kézzel készítve sárgarézből, a Patinás Lámpától

Élvezze a csillogást, a páratlan luxust otthonában art deco asztali lámpáinkkal! Fedezze fel az art deco stílus káprázatos, részletgazdag világát, és legyen lámpája otthona dísze.

 

A csillogás szerelmeseinek világába kalauzoljuk art deco asztali lámpa kollekcióinkkal, melyek az Ön otthonába is elérhetőek. Szikrázó fénycsóvák, elegáns üvegcsövek, értékálló és gyönyörű sárgaréz – ez jellemzi a Patinás Lámpa art deco asztali lámpáit. Ismerje meg jobban, mitől olyan különlegesek! 

 

Art deco asztali lámpák kézzel készítve, hagyományos lámpakészítési technikákat alkalmazva

A Patinás Lámpa kollekcióinak minden egyes darabja olyan, akár egy egyedileg készített ékszer. Art deco asztali lámpáink esetében is minden darabot finoman munkálunk meg megrendelését követően, a legnagyobb precizitással – ezzel biztosítva, hogy az Ön art deco asztali lámpája a tökéletesség határát súrolja. 

 

Art deco asztali lámpák sárgarézből, ipari ezüsttel forrasztva

A minőség a szenvedélyünk! Art deco asztali lámpáink gyártásakor is egy cél lebeg a szemünk előtt: értékálló, örökéletű darabokkal szeretnénk kiszolgálni kiváló stílusérzékkel rendelkező vásárlóinkat. Ezt pedig nem csupán a fentebb már említett precíz gyártási folyamattal kívánjuk elérni, de a gondosan válogatott alapanyagokkal is: minden lámpánk jól megmunkálható, minőségi sárgarézből készül, és még a legapróbb elemek forrasztásához sem használunk silány minőségű forrasztóónt, csakis ipari ezüstöt. 


Ez a két folyamat biztosítja, hogy az Ön art deco asztali lámpája akár generációról generációra szállva dekorálja családi otthonát, vagy szolgálja ki látogatóit, legyen szó akár egy hotelről, egy múzeumról vagy műemlék épületről. 

 

Art deco asztali lámpák egyedi design alapján

A Patinás Lámpa kollekciói között több, mint 700 exkluzív luxuslámpát talál, köztük kapnak helyet art deco asztali lámpáink is. Termékeink különlegessége a gyártási folyamat és a felhasznált alapanyagok mellett egyediségükben rejlik: részletgazdag megjelenésüket a legapróbb díszítő elemig mi magunk terveztük, álmodtuk meg. 

 

Art deco asztali lámpák egyedi kérések alapján is

Világítótesteinket, így art deco asztali lámpáinkat is minden esetben megrendelése után gyártjuk le, így lehetőségünk van akár egyedi kéréseit is figyelembe venni a gyártás során. Önnek lehetősége van már a megrendeléskor kiválasztani, hogy milyen színben szeretné látni az adott lámpát! Art deco lámpáink, ahogy többi termékünk is elérhetőek fényes és matt réz, fényes és matt nikkel, valamint antik felülettel egyaránt. 

Hírek

Kollekció