1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós csillárok, szecessziós stílusú csillárok

Szecessziós csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós csillárok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz szecessziós csillárok a Patinás Lámpa kínálatából.

Szecessziós csillárok: prémium minőségű sárgaréz lámpák szecessziós stílusban

Egyedi, különleges stílussal berendezett otthonába keres prémium minőségű lámpákat? Fedezze fel tradicionális eljárással, kézzel készített szecessziós csillár kollekciónkat, és legyen lámpája az otthona dísze! 

 

Hisszük, hogy otthonunkban a lámpatestek nem csupán a megfelelő megvilágítást szolgálják, de megfelelő választás esetén szobáját ékszerként díszíthetik. Hisszük, hogy a tradicionális lámpakészítés olyan időtálló értéket teremthet – mind anyagi, mind eszmei értelemben véve – amely akár generációról generációra öröklődhet, családi ereklyeként szállva tovább apáról fiúra, anyáról leányra. 

 

Ezen a vonalon maradva készítjük hát a Patinás Lámpa luxus lámpáit, többek között szecessziós csillárjainkat is. 

 

A szecessziós csillárok születése a Patinás Lámpa kollekciói között

A lámpák iránti rajongásunk korábbra, a Patinás Lámpa eszmeiségének születése azonban 1981-ben kezdődött, amikor édesapám, Károlyi György először vetette bele magát a különböző aukciók és vásárok izgalmas világába, hogy gyöngyszemként emelje ki az új életre váró különlegességeket, lámpákat és csillárokat. Ahogy ezek a csillárok új életet kaptak, úgy változott a Patinás Lámpa élete is – hiszen nem sokkal később már saját tervezésű lámpatestek gyártásában kezdtünk el gondolkodni, amely mára céggé nőtte ki magát.


Kezdetben a klasszikus stílusú, elegáns vonalat követtük: időtlen szépségű lámpák születtek kezeink között, majd a világ változását követve megszülettek az első modernebb vonalat képviselő luxus lámpáink is, majd szecessziós lámpáink, csillárjaink is napvilágot láttak.

 

Szecessziós csillárok prémium minőségben, kézzel készítve

Prémium minőségű szecessziós csillárjainkat, mint minden általunk készített lámpát, csakis a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával gyártjuk: értékes sárgarezet használunk a lámpatestekhez, és a legapróbb elemeket is csakis ipari ezüsttel forrasztjuk ami biztosítja, hogy az Ön által választott exkluzív szecessziós csillár akár generációkon át értéket képvisel majd.


Bár cégünk számos változáson esett át a kezdetek óta, lámpatesteink, így szecessziós csillárjaink esetében is maradtunk a tradicionális vonalnál: a készülő lámpákat ugyanis minden esetben kézzel készítjük, a legnagyobb odafigyeléssel. 

 

Prémium szecessziós csillárjaink legfontosabb stílusjegyei

A szecessziós csillárok különleges megjelenésének megálmodásakor a méltán népszerű korszak legfontosabb stílusjegyeit vettük alapul: a dinamikus megjelenés, a geometrikus minták és a hullámzó ornamentika váltakozása és a virágos stílus keveredése olyan varázslatos összképet hoz létre, amelynek köszönhetően szecessziós csillárjaink nem csak kiváló fényforrásként, de otthona ékszereként is szolgál majd! 

Hírek

Kollekció