1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern állólámpák, modern stílusú állólámpák

Modern állólámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern állólámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz modern állólámpák a Patinás Lámpa kínálatából. 

Prémium modern állólámpák kézzel készítve, a Patinás Lámpa kollekciójából

Köszöntse a luxust otthonában! Prémium modern állólámpáink segítéségével káprázatos csillogást, páratlan luxust vihet a nappaliba, vagy akár a hálószobába. 

 

Egy lámpa, legyen szó akár egy modern állólámpáról, akár egy klasszikus stílusú csillárról, a legszebb dísze lehet otthonának. Csillogása, otthonos fénye betölti a szobát, és csak úgy vonzza a tekinteteket: ezzel teremtve meg a luxus érzetét otthonában. De mitől olyan különlegesek a Patinás Lámpák, és miért érdemes megismernie modern állólámpa kollekcióinkat is? Fedezze fel a lámpák új világát, a prémium, kézzel készített sárgaréz lámpák világát! 

 

Modern állólámpák kézzel készítve, tradicionális lámpakészítési technikákat alkalmazva

Lámpáinkat úgy készítjük el, ahogy egy egyedi ékszert! Igaz ez modern állólámpáinkra is: bár ezek design-ja és megjelenése a legújabb trendeknek megfelelően letisztult és modern, a gyártás során ragaszkodunk a magas minőséghez és a precizitáshoz – ezért ezeket a lámpákat is kézzel készítjük el, a legnagyobb odafigyeléssel. 


Természetesen, mint minden Patinás Lámpa esetében, úgy modern állólámpáink esetében is csakis a legmagasabb minőséggel érjük be: a foglalatok a legmodernebb elvárásoknak is megfelel, azonban a lámpatestet egyedileg formázzuk, forrasztjuk, cizelláljuk és kérésére lakkozzuk, hogy az valóban a tökéletesség határát súrolja. 

 

Modern állólámpák luxuskivitelben, prémium alapanyagokból

Modern állólámpáink esetében nem csupán a gyártási folyamatok esetében törekszünk a legmagasabb minőségre, de a felhasznált alapanyagok esetében is egyaránt. Minden lámpánk, így modern állólámpáink is a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek: a lámpatesteket kiválóan formálható és értékálló, drága sárgarézből készítjük, és a legapróbb elemek forrasztásához sem használunk silány minőségű forrasztó ónt, csak és kizárólag ipari ezüstöt – hogy az Ön lámpája akár generációkon át értéket képviselhessen! 

 

Modern állólámpák egyedi design-nal, utánozhatatlan stílussal

Modern állólámpáink igazi ékszerként díszítik otthonát. A luxust pedig nem csupán a felhasznált alapanyagok és a gyártási mód adja meg, hanem az egyedi, utánozhatatlan stílus is! Amennyiben Önnek fontos, hogy otthonát egyedi kiegészítőkkel töltse meg, modern állólámpáinkat imádni fogja! 

 

Modern állólámpák értékálló kivitelben, 10 év garanciával

A fentiekből fakadóan egyedi, modern állólámpáink valóban kitűnnek a tömegből – méghozzá akár évtizedeken át. A felhasznált alapanyagok, a gyártási technika mind egy irányba mutat: hogy az Ön Patinás modern állólámpája akár generációkon át értéket képviseljen, családi örökségként gazdagítsa otthonát! 


Ezt a minőséget garantálni is tudjuk: minden általunk készített lámpára 10 év garanciát vállalunk, de természetesen a garanciális idő lejárta után is bármikor fordulhat hozzánk – hiszen szeretjük viszont látni lámpáinkat, legyen szó akár egy tisztításról, akár javítási munkálatokról. 

Hírek

Kollekció