1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Fedezze fel a Patinás Lámpa legújabb kollekcióit!

Újdonságaink

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Újdonságaink

Luxus lámpa webáruház: fedezze fel legújabb termékeinket! 

Igazán egyedi, prémium minőségű luxus lámpát keres? Ismerje meg a Patinás Lámpa legújabb kollekcióit luxus lámpa webáruházunkban, és találja meg kedvencét! 

 

A lakberendezés egyik legfontosabb alapszabálya, hogy a fókuszpontok tökéletesen mutassanak otthonában. A fókuszpont pedig gyakran maga a lámpa, hiszen fényével vonzza a tekintetet, megjelenésével pedig prezentálja tulajdonosa remek stílusérzékét! Ha Ön is szeretne egy csipetnyi luxust csempészni otthonában, a Patinás Lámpákkal ezt megteheti. Ismerje meg egyedi terméktulajdonságainkat! 

 

Luxus lámpa webáruház azonnal elvihető termékekkel és egyedi gyártású darabokkal

Luxus lámpa webáruházunkban nagyrészt olyan termékek szerepelnek, amelyeket csak megrendelését követően, akár egyedi igényeit figyelembe véve készítünk el. Lámpa kollekcióink minden egyes darabját mi magunk terveztük és készítjük el magyarországi gyárunkban, így webáruházunkban közvetlen vásárlásra jelenleg nincs lehetősége. 


Megrendelését ajánlatkérés útján adhatja el, amely során kollégáinkkal egyeztethetik a részleteket! Kivételt képeznek ez alól Azonnal elvihető termékeink, amelyek raktárunkban várják új tulajdonosukat. Ezen termékek esetében nem áll módunkban egyedi kéréseket fogadni, azonban azok gyorsabban kiszállításra kerülnek. 

 

Luxus lámpa webáruház egyedi, kézzel készített lámpákkal

Az általunk gyártott luxus lámpák webáruházunkban egytől egyig kézzel készülnek, hagyományos lámpagyártási technikákat alkalmazva – mellyel biztosítani tudjuk, hogy az Ön prémium Patinás lámpája a lehető legmagasabb minőséget képviselje. 


A lámpák elkészítése során azok számos gyártási folyamaton, ellenőrzésen és teszten mennek keresztül, melynek köszönhetően garantálni tudjuk a kézhez kapott minőséget. 

 

Luxus lámpa webáruház prémium sárgaréz lámpákkal

Webáruházunkban értékesített, általunk gyártott lámpáink néhány trendtől eltekintve minőségi és értékes sárgarézből készülnek, így Ön biztos lehet benne hogy egy értékálló, drága darabot kap majd kézhez.


A lámpák minden egyes részletét a legnagyobb gonddal kezeljük, így a forrasztás során sem használunk mást, csakis kiváló minőségű ipari ezüstit. 

 

Luxus lámpa webáruház széles választékkal, négyféle stílusú lámpával

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja álmai lámpáját luxus lámpa webáruházunkban, többféle stílust képviselnek termékeink. Kollekcióink között modern, art deco, klasszikus és szecessziós stílusú lámpákat is talál, színüket pedig ajánlatkérése során választhatja ki: matt és fényes réz, matt és fényes nikkel illetve antik felülettel is készülhetnek. 

Hírek

Kollekció