1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív csillárok, kézzel készített sárgaréz csillárok

Csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Csillárok

Egyedi, kézzel készített prémium minőségű sárgaréz csillárok, melyek valódi ékkőként díszítik majd otthonát! Fedezze fel a Patinás Lámpa exkluzív termékeit, melyekre 10 év garanciát vállalunk. 

Exkluzív csillárok a Patinás Lámpa kollekciójából

Egy helyiség megjelenése, exkluzív hangulata a részletekben rejlik. Fedezze fel a Patinás Lámpa exkluzív csillár kollekcióját, amely az Ön otthonának éke is lehet! 

 

Az exkluzív csillárok születése a Patinás Lámpa életében..

1981-ben cégünk alapítója, Károlyi György fedezte fel először az exkluzív csillárok, régi, patinás lámpák varázsát – amelyeket akkor még aukciókról, vásárokról gyűjtött össze felújításra, majd kínált eladásra az igényes célközönség számára. A későbbi években a család szenvedélyévé váltak ezek a patinás csillárok, és hamar azok gyártásába is fogtunk, ahol megszülettek az első klasszikus stílusú exkluzív csillárjaink, fényforrásaink. 


A későbbi években, részben Tisztelt Vásárlóink igényeinek, részben pedig az egyre fejlődő (LED) technikának köszönhetően a klasszikus stílusú exkluzív csillárok mellett kínálatunkban a szecessziós csillárok, art deco és modern stílusú csillárok is megjelentek, amelyek mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek.

 

Exkluzív csillárok ma a Patinás Lámpa kollekciójában

A kézzel, és prémium alapanyagok felhasználásával készült sárgaréz lámpák ma igazi kuriózumnak számítanak a piacon fellelhető rengeteg sorozatgyártásban készült termékhez képest. Exkluzív csillárjaink nem csak kinézetükkel és minőségükkel teremtenek új dimenziót a lakberendezésben, de örök értéket is képviselnek – hiszen az elkészült sárgaréz csillár minőségének köszönhetően akár több generációt is kiszolgál, és még évtizedek, évszázadok múlva is értéket képvisel majd. 

 

Exkluzív csillár kínálatunk weboldalunkon

Weboldalunkon jelenleg több mint 100, egyedi, exkluzív csillárral várjuk Tisztelt Vevőinket, a kínálatunk azonban még ennél is több. Köszönhetően az egyedi gyártási folyamatnak, amely során az Ön exkluzív csillárját is megrendelésre, kézzel készítünk el, lehetősége van a csillár színének és méretének, a felhasznált lámpaburának a megválasztására is, ezzel is még egyedibbé téve a készülő csillárt.


Exkluzív csillárjaink készülhetnek antik, matt és fényes nikkel, matt és fényes réz finish-el, így a kiválasztott forma színben is tökéletesen passzol majd enteriőrjébe. 

 

Így készül az Ön exkluzív csillárja a Patinás Lámpa gyárában

Az elfogadott árajánlatot követően kiváló tehetséggel rendelkező kollégáink magyarországi gyárunkban állnak neki az Ön egyedi, kézzel készített exkluzív csillárjának elkészítéséhez. A gyártási folyamat átlagosan 6 hetet vesz igénybe, ahol minden apró részletet tökéletesre csiszolunk. Az exkluzív csillárok gyártása során – ahogy a többi lámpánk esetében is – csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk: soha nem használunk például silány minőségű forrasztó ónt, lámpáinkat csakis ipari ezüsttel készítjük, amely örök életet biztosít exkluzív csillárjainknak!

 

Exkluzív csillárjaink értéket képviselnek, és több generációt is kiszolgálnak

Precíz gyártási technológiánk és a felhasznált alapanyagok mind egy célt szolgálnak: hogy az Ön exkluzív csillárja a lehető legmagasabb minőségben készülhessen el, és értéket teremtsen. Ennek köszönhetően az általunk gyártott exkluzív csillárok akár 100 év múlva is ugyanúgy tündökölnek majd, mintha újak lennének! 

Hírek

Kollekció