1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Modern lámpák, modern stílusú lámpák és világítások

Modern lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Modern lámpák

Exkluzív, kézzel készített sárgaréz modern lámpák, modern stílusú csillárok, függesztékek, és állólámpák a Patinás Lámpa kínálatában.

Luxus modern lámpák a Patinás Lámpa kínálatában

Luxus modern lámpát keres otthonába, mellyel feldobhatja a teret? Ismerje meg a Patinás Lámpa modern stílusú lámpáit, és teremtsen elegáns atmoszférát bármely helyiségbe! 

 

A modern stílusú otthonok, a letisztult enteriőr design megköveteli, hogy kiegészítőit gondosan válassza ki. Mivel ezekben a belső terekben jellemzően viszonylag kevés dekoratív elem található, ezért azokra különös figyelmet érdemes fordítani: a Patinás Lámpa luxus modern lámpái pedig tökéletes választást biztosítanak, hiszen fényükkel csak úgy vonzzák a tekintetet, megjelenésükkel pedig dekorálják a teret, akár egy igazi ékszer. Fedezze fel lámpáink különlegességét, és találja meg az Ön kedvencét kínálatunkban! 

 

Luxus modern lámpák minden helyiségbe

Luxus modern lámpa kínálatunkban minden helyiségbe talál megfelelő lámpát otthonába. Kollekcióink között luxus mennyezeti lámpákat és csillárokat, luxus falilámpákat, függesztékeket, luxus asztali és állólámpákat egyaránt kínálunk, hogy az Ön lámpái egymást kiegészítve, stílusukban illeszkedve dekorálhassák a teret. Fedezze fel legszebb darabjainkat! 

 

Luxus modern lámpák prémium minőségben, sárgarézből

A fast fashion darabok, a folyamatosan változó trendeknek megfelelő olcsó, silány minőségű termékek elözönlötték a piacot. Bár a modern megjelenésnek, design-nak mi sem tudunk ellen állni, luxus modern lámpáinkkal új kategóriát teremtünk a piacon: egy értékálló, magas minőségű termékcsoportot kínálunk kiváló ízléssel rendelkező vásárlóinknak, amely kompromisszumok nélkül kínál prémium választást a lámpák között. 


Luxus modern lámpáink – ahogy minden általunk gyártott darab – csak és kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készülhet: a lámpák testét értékes sárgarézből formáljuk készre, és még a legapróbb elemek forrasztásához is kiváló ipari ezüstöt használunk, hogy az Ön modern luxus lámpája valóban értékálló, prémium termék lehessen. 

 

Luxus modern lámpák hagyományosan, kézzel készítve

A foglalatok és a minőség tekintetében nem adunk lejjebb a legmodernebb elvárásoknál, azonban a lámpák testét még ma is hagyományos technikákkal, kézzel készítjük. Megrendelése után, egyedi kéréseit figyelembe véve dolgozunk ki minden egyes darabot akár egy ékszert, a legapróbb részletekig: ez az eljárás biztosítja, hogy az Ön luxus modern lámpája a lehető legmagasabb minőséget képviselje! 

 

Luxus modern lámpák négyféle színben, hogy minden enteriőrbe megtalálhassa kedvencét! 

Lámpáink értékes sárgarézből készülnek, azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy ez az árnyalat nem minden belső térhez illeszkedik. Éppen ezért luxus modern lámpáink esetében is megválaszthatja készülő lámpája színét: fényes és matt nikkel, fényes és matt réz, valamit antik kivitelben is legyártjuk bármely lámpánkat kérésére!

Hírek

Kollekció