1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Klasszikus lámpák, klasszikus stílusú lámpák és világítások

Klasszikus lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Klasszikus lámpák

Exkluzív, kézzel készített sárgaréz klasszikus lámpák, klasszikus stílusú csillárok, függesztékek, és állólámpák a Patinás Lámpa kínálatában.

Luxus klasszikus lámpák a Patinás Lámpa kínálatából

Csempésszen egy kis luxust otthonába klasszikus stílusú lámpáinkkal! Fedezze fel a Patinás Lámpa értékes, kézzel készített sárgaréz lámpáinak egyedi tulajdonságait. 

 

A luxus éppúgy, mint a klasszikus stílus örökké szól. Egy klasszikus stílusú otthon elegáns megjelenése, magasztos hangulata tulajdonosa kiváló stílusérzékét prezentálja, ahogy a benne rejlő kincsek, apró részletek is. Ha feldobná valamivel az enteriőrt, ha szeretné, hogy minden részlet tökéletesen passzoljon, ismerje meg a Patinás Lámpa luxus klasszikus lámpáit, és szeressen bele egyik kollekciónkba! 

 

Luxus klasszikus lámpák prémium minőségben, értékálló kivitelben

Kollekcióink megálmodásakor, és minden egyes lámpák születésekor egy cél lebeg a szemünk előtt: olyan páratlan, utánozhatatlan termékkínálatot nyújtani kedves vásárlóinknak, amellyel tökéletesen elégedettek lehetnek. 


A Patinás Lámpák egytől egyig a prémium minőséget képviselik a piacon mind megjelenésükben, mint pedig értékükben: luxus klasszikus lámpáink teste egytől egyig minőségi sárgarézből készül. Ez a jól formálható, gyönyörű anyag értéket és szépséget ad az Ön lámpájának is! 


A luxus klasszikus lámpáknál éppúgy, ahogy a többi Patinás Lámpánál a minőségre nem csak a fő anyaghasználatnál ügyelünk, de még a legkisebb elemek forrasztásához is ipari ezüstöt használunk, amely biztosítja lámpáink tartósságát, értékálló kivitelét egyaránt. 

 

Luxus klasszikus lámpák egyedi design-nal, ahogy mi megálmodtuk

Luxus klasszikus lámpáink másik fontos tulajdonsága, hogy nem tucattermékekről beszélünk. Ezek a lámpák igazi műalkotások a szó legszorosabb értelmében: tehetséges és kreatív tervezőcsapatunk minden egyes lámpát a tökéletességig dolgozott ki, odafigyelve a legapróbb részletekre, design elemekre egyaránt. 


A Patinás Lámpák éppen ezért nem jönnek szembe az utcán, ha mellettünk  dönt, biztos lehet benne hogy egy teljesen egyedi, utánozhatatlan stílusú luxus lámpával gazdagodik! 

 

Luxus klasszikus lámpák kézzel készítve, akár egy igazi ékszer

Lámpáink egyediségét gyártási mechanizmusunk is garantálja. Bár a foglalatok esetében a legmodernebb eljárásokkal dolgozunk, a lámpák testeit tradicionális módon, kézzel készítjük el: a legapróbb részletekre is odafigyelve, hogy Ön biztosan tökéletes darabot kapjon kézhez. 
Az egyedi gyártási mód biztosítja, hogy megrendelését követően akár egyedi kéréseit is figyelembe vegyük: lámpáink alapvetően 5 színben érhetőek el (fényes és matt réz, fényes és matt nikkel, valamint antik színekben), de bizonyos modelljeink esetében akár a lámpa hosszát is megadhatja.
 

Hírek

Kollekció