1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Art deco lámpák, art deco stílusú lámpák és világítások

Art deco lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Art deco lámpák

Exkluzív, kézzel készített sárgaréz art deco lámpák, art deco stílusú csillárok, függesztékek, és állólámpák a Patinás Lámpa kínálatában. 

Art deco lámpák: kézzel készített sárgaréz art deco lámpák, art deko stílusú csillárok, függesztékek, mennyezeti lámpák, asztali lámpák és állólámpák

Páratlan luxus, végtelen csillogás. Ez jellemzi art deco lámpáinkat, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendkívüli ízléssel rendelkező ügyfélkörünkben. Fedezze fel Ön is art deco lámpáink egyedi stílusjegyeit, és legyen otthona ékszere bármely kollekciónk darabja! 

 

Art deco lámpáink legfontosabb tulajdonságai

Hasonlóan az általunk készített összes lámpához, art deco lámpáink is a hagyományos lámpagyártási technikákat alkalmazva kézzel készülnek, kiemelkedő minőségű alapanyagok felhasználásával. Art deco lámpáink esetében is a jól megmunkálható sárgaréz a legfontosabb alapanyag a gyártás során, azonban még a forrasztáshoz sem használunk silány minőségű anyagokat, csakis ipari ezüstöt, amely biztosítja hogy az Ön art deco lámpája akár generációkon át értéket képvisel majd, és a családi otthon valódi ékszereként emeli a helyiség fényét! 

 

Art deco lámpáink legfontosabb stílusjegyei, megjelenése

Az art deco stílusra jellemző geometrikus formák, letisztult mintázatok, lineáris, gyakran téglalap alakú formák és az íves díszítőelemek ritmikus váltakozása art deco lámpáinkon is felfedezhetőek. Ez a modern megjelenésű, karakteres stílus rendkívül népszerű a lakberendezésben és az interior design-ban napjainkban, amely art deco lámpáink népszerűségét is növeli! Kézzel készítet prémium lámpáink esetében megrendelőinknek lehetőségük van megválasztani a megrendelt art deco lámpa színét (antik, fényes vagy matt réz, fényes vagy matt nikkel) színekben, valamint legtöbb lámpák mérete, kiállása és egyéni igényekre szabható, így végeredményben az Ön otthonát egy egyedi art deco lámpa díszítheti.

 

Art deco lámpáink esetében a letisztult formák mellett a fényűző csillogást szeretik legjobban megrendelőink. Ezen kollekciók esetében előszeretettel használunk a klasszikus lámpabúrák helyett üvegcsöveket, amelyek extravagáns módon szórják a fényt, ezzel luxust varázsolva bármely helyiségbe!

 

Hogyan készül az Ön art deco lámpája? 

Első lépésként szeretettel várjuk ajánlatkérését a Patinás Lámpa irodájában! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére ha bármilyen kérdése felmerülne az art deco lámpákkal kapcsolatban, vagy bármilyen egyedi kérést szeretne továbbítani felénk. Az Ön igényeit figyelembe véve kérésére mihamarabb megküldjük az ajánlatot a kiválasztott art deco lámpáról, amelynek elfogadása után lámpáját 6 hét alatt készítjük el a hagyományos lámpagyártási folyamatokat alkalmazva, a legmagasabb minőségű alapanyagokból. A gyártást követően egyedi szállítási móddal juttatjuk el az Ön art deco lámpáját otthonába vagy épületébe, amelyre 10 év garanciát vállalunk! 

 

Legnépszerűbb art deco lámpáink…

Art deco lámpáink nem csak fényforrásként, de otthona ékszereként is szolgál. A lakberendezésben és az enteriőr design-ban egyaránt fontos az egységesség és a következetesség, ezért art deco lámpáink között minden lámpatípust megtalál:
-    art deco csillárokat
-    art deco mennyezeti lámpákat
-    art deco függesztékeket
-    art deco képvilágítókat
-    art deco spot lámpákat
-    art deco állólámpákat
-    art deco asztali lámpákat
-    art deco falikarokat egyaránt.

 

A stíluson belül megannyi kollekcióval is várjuk weboldalunkon, így art deco lámpáink között is többféle design-ból válogathat! 
 

Hírek

Kollekció