1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxusvilla Moszkvában a Patinás Lámpa lámpáival

Referenciánk: Vilaggio Villa, Moszkva

Referenciánk: Vilaggio Villa, Moszkva

2020-ban egy Moszkva környékén újonnan épülő villanegyed, a Vilaggio Villa exkluzív modern lámpáinak készítésére kaptunk megbízást, amelyet nagy örömmel teljesítettünk a megbízó egyedi kérései alapján. 

Referenciánk: Vilaggio Villa, Moszkva

A 2019-es milánói vásárban a Vilaggio Estate orosz ingatlanfejlesztő cég képviselői látogatták meg standunkat, akik készülő projektjükhöz, a Vilaggio Villához kerestek megfelelő világítótesteket. A páratlan luxust idéző villanegyed belső tereinek modern megjelenéséhez tökéletesen passzoltak az általunk bemutatott modern lámpák: újépítésű luxusingatlan lévén a megbízó csupa elegáns vonalú lámpát választottak, amelyek csodálatosan szórják a fényt ezzel kiemelve az épület luxus érzetét, különösen a világos mennyezeteken. 

 

Vilaggio Villa: határtalan luxus, csillogó elegancia

A villa megtervezésekor a belsőépítész célul tűzte ki, hogy annak minden apró részlete tökéletes eleganciát, modern megjelenést sugalljon. Az épületet a kellemes, meleg színek uralják: faburkolatok és betétek, bézs színek jellemzik amelyet az antik fém elemek tesznek még kifinomultabbá. A projekthez választott lámpatestek esetében fontos szempont volt az üvegcsövek használata, amely varázslatos csillogásba burkolja a tereket! 

 

A projekt során használt lámpák és egyedi kérések

A projekt során a vásárban tartott megbeszélésünket követően a Vilaggio cég belsőépítésze keresett fel bennünket konkrét elképzeléseivel. A határtalan luxust árasztó épületek belső terébe modern lámpatesteink közül többet is kiválasztott:
-    Monaco csillár II
-    Hamburg fali lámpa VII
-    Hoffmann mennyezeti lámpa III
-    Versailles függeszték V lámpáinkat rendelte meg a megbízó.

 

A fenti, kollekcióink darabjait képező lámpák mellett a villa nappalijába azonban egyedi kéréssel fordult hozzánk a belsőépítész: Versailles III csillárunk egyedi változatát álmodta meg, amely ovális formában került kialakításra kéréseinek megfelelően. A nappaliban található, a hangulatot nagyban meghatározó ezernyi üvegcsüngős csillárt ovális alakban készítettük el, amely ma már az ottlakók örömére díszíti a villát. 

 

A projekt során készített lámpáinkat a megbízó kérésére antik színben gyártottuk le, hogy azok passzoljanak a már elkészült faburkolatokhoz és fabetétekhez. 

 

A gyártás során az előzetesen megbeszélt 11 hetes határidőt pontosan betartottuk, és az elkészült lámpákat az orosz cég európai szállítópartnerével juttattuk el végső helyükre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció