1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referenciánk: Les Jalles étterem, Párizs, Franciaország

Referenciánk: Les Jalles étterem, Párizs, Franciaország

Referenciánk: Les Jalles étterem, Párizs, Franciaország

Párizs szívében, az Opera Garnier és a Vendome tér között elhelyezkedő Les Jalles étterem art deco elemekkel díszített épületébe készítettünk art deco lámpákat 2015-ben.

Referenciánk: Les Jalles étterem, Párizs, Franciaország

A francia eleganciához tökéletesen passzolnak a Patinás Lámpa exkluzív kollekciói. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy számos híres helyi étterem választotta már cégünk szolgáltatásait, és így számos francia étterem belső terét díszítik ma is tradícionális eljárással, kézzel készült sárgaréz lámpáink. 

 

Ennek egyike a Les Jalles étterem is, amely Párizs egyik varázslatos utcáján, a rue de la Capucines-n helyezkedik el.

 

Les Jalles restaurant: klasszikus stílusú étterem art deco elemekkel dekorálva 

A Les Jalles étterem fantasztikus belsőépítészeti megoldásokkal került kialakításra: az étterem főként klasszikus stílusjegyeket visel magán, azonban számos dekorációs elemben fellelhetőek az art deco jegyei is. A modern elemekkel gazdagított elegáns megjelenésű hely Párizs szívében, az opera Garnier és a Vendome tér között a Tuilleriák kertjének közelében helyezkedik el egy tipikus francia belvárosi épületben – így már az oda vezető út is valódi élmény a Vendégek számára. 

 

Az étterem belső terének felújításakor a tulajdonos a kollégák véleményét is kikérte – és így került a képbe cégünk, és az általunk gyártott lámpák. Az étterem egyik munkatársa ismerte korábbról munkásságunkat és ajánlott minket a tulajdonosnak és az általa megbízott belső építésznek, akik örömmel fogadták az ötletet, és 2015-ben fel is vették velünk a kapcsolatot. 

 

A projekt során standard eljárással készültek el az általuk kiválasztott lámpák mintegy 2 hónap alatt, a megbízó kérésére egytől egyig antik színben. 

 

A projekt során felhasznált lámpák

Az étterem két szintes belső térrel rendelkezik: a földszinten az étterem a la carte részén éppúgy a Patinás Lámpa exkluzív kollekcióit csodálhatják meg a vendégek, mint a felső emeleten lévő, privát party-k rendezésére alkalmas különtermekben.

 

A projekt során az alábbi lámpákat gyártottuk le antik színben a földszinti részre:

- Hoffmann 3 karos csillár

- Hoffmann 6 karos csillár

- Hoffmann falikar I.

- Petitot falikar II/2.

 

Az emeletre pedig az alábbi lámpáink kerültek kiválasztásra:

- Petitot csillár IV

- Petitot falikar II/2.

- Triest képvilágítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció