1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referenciánk: Le Grand Café, Franciaország, Courbevois, 2019

Referenciánk: Le Grand Café, Franciaország, Courbevois, 2019

Referenciánk: Le Grand Café, Franciaország, Courbevois, 2019

A modern lakókörnyezet közepén a francia Le Grand Café számára készítetünk egyedi kabátakasztókat, oszlopmegvilágító lámpatesteket és függesztékeket art deco stílusban. 

Referenciánk: Le Grand Café, Franciaország, Courbevois, 2019

Franciaország méltán híres gasztronómiájáról, és természetsen ezzel együtt hangulatos éttermeiről, élményeket nyújtó vendéglátásáról is. A La Grand Café is ennek egyik megtestesülése, amely a Párizstól mindössze néhány perc utazásra található, festői szépségű Courbevois-ban található.

 

A modern elemekkel kiegészített, klasszikus stílusú étterem és kávézó tulajdonosa és belső építésze 2019-ben vette fel cégünkkel a kapcsolatot, majd megbízást adott számunkra számos egyedi exkluzív kiegészítő és lámpatest gyártására. 

 

 

A Le Grand Café projekt: art deco stílusú lámpák a híres étteremben

A Le Grand Café egy modern lakónegyed közepén helyezkedik el. Az  étterem exkluzív kínálattal és egy nagy területű lezárt, fűtött terasszal is rendelkezik – amelyek mind a klasszikus stílus jegyeit viselik magukon néhány modern kiegészítő elemmel. 

 

Mr. Gou, a Le Grand Café tulajdonosa francia ügynökünkön keresztül ismerkedett meg először a Patinás Lámpa kollekcióival, melyek a későbbiekben a címben megnevezett éttermét, és Brasserie 1901 nevű éttermét is díszitették. A tulajdonos az általa megbízott belső építésszel egyetértésben választotta ki az étterembe készülő exkluzív lámpákat, és velünk együtt tervezték meg az egyedi kérésnek számító projekteket is, amelyeket nagy örömmel fogadtunk. 

 

Egyedi kérések, megoldások a Le Grand Café Patinás Lámpái esetében

Az étterem exkluzív megjelenése megkövetelte a hozzá passzoló prémium minőségű világítótesteket, valamint a tulajdonos néhány egyedi kéréssel is élt felénk. 

 

A tervezés során a tulajdonos és a belső építész a Tyrol kollekciónk mellett döntött, amelynek lámpatesteit – a design megtartásával – személyre szabtuk kérésüknek megfelelően. Az étteremben a mai napig megtalálhatóak a Tyrol lámpáink mintájára készített kabáttartó fogas és állólámpa hibridjeink, amelyek nem csak a tökéletes megvilágításról, de a vendégek ruháinak tárolásáról is gondoskodik.

 

Az étteremben található impozáns oszlopot is felhasználtuk a világítótestek megtervezésekor: az egyik ilyen oszlopra egy csillárból átalakított körlámpát készítettünk, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a helynek. 

 

A project során az előre meghatározott gyártási idő maximális betartása mellett 7 hét alatt szállítottuk le a megrendelő címére új Patinás Lámpáit, amely mindmáig méltó díszei a helynek! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció