1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referenciánk: Fagan’s Pub, Írország 2010

Referenciánk: Fagan’s Pub, Írország 2010

Referenciánk: Fagan’s Pub, Írország 2010

2010-ben egy ír pub és étterem viktoriánus, klasszikus enteriőrjéhez készítettünk exkluzív lámpákat  szecessziós stílusban. A nagy múlttal rendelkező Fagan's Pubban a mai napig lámpáink biztosítják a kellemes fényt! 

Referenciánk: Fagan’s Pub, Írország 2010

 

Karrierutunk során számos alkalommal dolgoztunk már éttermeknek, vendéglátóipari egységeknek és hoteleknek egyaránt. Ezen épületek arra hivatottak, hogy elkápráztassák vendégeiket, maradandó élményt nyújtsanak, nem csupán gasztronómiai különlegességükkel de megjelenésükkel egyaránt. Egy stílusos belső tér hangulatos kiegészítőkkel pedig elengedhetetlen ehhez, amelyhez exkluzív luxuslámpáink kiválóan alkalmasak! Így gondolta ír viszonteladó partnerünk is, aki a Fagan’s Pub felújítása során keresett meg bennünket még 2010-ben. 

 

A Fagans’s Pubról néhány szóban… 

Dublin északi városnegyedében, Drumcondrában a legendás ír pubok gyűrűjében is kiemelkedő, nagy múlttal rendelkező Fagan’s Pub és étterem stílusos megjelenésével, design-os belső terével egyedülálló élményt nyújt az odalátogatóknak. Az épületben olyan hírességek fordultak meg korábban mint Bill Clinton volt elnök 1998-ban, amely jól mutatja a hely színvonalát, hírnevét egyaránt. 


A vöröstéglás, hangulatos étterem felújítása során ír viszonteladó partnerünk vette fel velünk a kapcsolatot, hogy készítsünk egyedi igények alapján exkluzív lámpákat, amelyek prezentálják a hely színvonalát. 

 

A Fagan’s Pub Patinás lámpái

Az étterem és pub belső tere viktoriánus, klasszikus stílust képvisel, amelyhez viszonteladónk és az általuk megbízott belsőépítész választott lámpáink közül. A választás Triest 15 karos, szecessziós stílusú csillárunkra esett, amelynek megjelenése tökéletesen passzolt az enteriőrbe. 


A projekt különlegessége volt, hogy a helyiség belmagassága miatt a csillárokat a megbízó kérésére egy szinttel magasabbra kellett készítenünk, így az összesen 20 karral rendelkező fényforrások kiemelkednek a térből! 


A csillárok elkészülte után a TNT futárszolgálattal küldtük ki a lámpákat, amelyek a mai napig az étteremben díszelegnek. 
 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció