1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

lámpa referencia

Referenciánk: a Yana Monobrand Boutique, Almaty, Kazahsztán

Referenciánk: a Yana Monobrand Boutique, Almaty, Kazahsztán

Mindig állítottuk, hogy az általunk készített exkluzív lámpák nem csak fényforrásként, de a helyiség ékszereként is megállják a helyüket. Nagy megtiszteltetés volt hát, hogy egy modern luxusáruház ékszerüzlete is egyetértett velünk, és megrendelte épületébe kollekciónk néhány darabját! 

Referenciánk: a Yana Monobrand Boutique, Almaty, Kazahsztán

A Yana Monobrand Boutique a kazahsztáni Almaty-ban képviseli a luxust és a prémium termékeket, ha ékszerekről van szó. Az esentai modern luxusáruház egyik legfényesebben ragyogó boltjának ékszerésze, Yana Raskovalova az általa megbízott spanyol belsőépítésszel, Gonzalo Mendiolával fedezte fel a Patinás Lámpa kínálatát egy párizsi kiállításon. Raskovalova a kiállításon látottak alapján először saját otthonának átalakításával kapcsolatban keresett fel bennünket, amely során két egyedi méretű csillárt gyártottunk le számára.


Megrendelőként tökéletesen elégedett volt saját Patinás lámpáival, így a későbbiekben amikor prémium ékszerüzletének átalakítására került sor, szintén hozzánk fordult a lámpák készítésének kapcsán.

 

A Yana Monobrand Boutique: modern csillogás egy ékszerüzletben

A Yana Monobrand Boutique egy Kazahsztánban lévő luxusáruház ékszerüzleteként tündököl az egyébként is modern épületben. Az üzlet belső tere csupa tükör, csupa csillogás: a modern luxus megtestesülése. Az exkluzív helyiség berendezésében az ékszerüzlet belsőépítésze nagy hangsúlyt fektetett a fényekkel való játékra és a csillogó anyagokra, a tükröződésre – amelyet tökéletesen kiegészítenek modern lámpáink.

 

 

 

 

 

 

A Yana Monobrand Boutique patinás lámpái

A belsőépítész fentebb már említett célkitűzéséhez a legjobban Monaco csilláraink fényszórása passzolt: az üvegcsövekkel készített, fényes nikkel bevonattal ellátott csillárok és a hozzájuk stílusban passzoló Nizza asztali lámpák ilyen környezetben is pompásan mutatnak. Lámpánk erős fényét ezernyi apró részre szórja a hozzá készült búra, amely a tükrökkel és üvegfelületekkel dekorált környezetben még látványosabban tündököl! 


A megrendelésben egyedi kérésként nikkel bevonatot kértek lámpáinkra, hogy az ezüst-szín tükrökkel szerelt helyiségbe tökéletesen illeszkedjen. A projekt különlegessége volt a rövid határidő, hiszen ügyfelünk kérésére 5 hét alatt kellett elkészítenünk a lámpákat, amelynek szállításáról az ékszerbolt gondoskodott. 
 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció