1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

referencia

Referenciánk: a The Ned***** Hotel London egyedi patinás lámpái

Referenciánk: a The Ned***** Hotel London egyedi patinás lámpái

Cégünk életének egyik legizgalmasabb projektjét, a londoni The Ned***** Hotel varázslatos, egyedi kérések alapján született klasszikus, art deco és szecessziós lámpáit 2016-ban adtunk át megrendelőnk számára. 

Referenciánk: a The Ned***** Hotel London egyedi patinás lámpái

2015-ben weboldalunkon keresztül keresett meg bennünket a The Ned***** Hotel egyik belsőépítésze, Adam Greco, aki az éppen átalakítás alatt álló szálloda belső részlegéhez, a szállodán belüli éttermekhez, bárokhoz és wellness részleghez kereste a tökéletesen oda passzoló lámpákat. 


Az egyeztetések során hamar kiderült: ez a projekt egy kicsit más lesz, mint a többi. A belsőépítésznek konkrét elképzelései voltak a karizmatikus hellyel és az oda illő lámpákkal kapcsolatban, amely egyedi igények teljesítését cégünk szívesen vállalta. 

 

A The Ned***** Hotel: luxus szálloda, ahol a minőség és az osztály kéz a kézben jár

A The Ned Hotel épülete Londonban egykor a Midland Bank épülete volt, amelyet 1924-ben Sir Edwin ’Ned’ Lutyens brit építész tervezett meg klasszikus stílusban – és amely mintegy 70 éven át üresen állt, mielőtt a Soho House és a Sydell Group közös projektjeként új életet kapott egy luxusszálloda formájában. A történelmi jelentőségű épület varázslatos enteriőrje ma már a klasszikus, szecessziós és az art deco stílusjegyeit viseli magán, amely hangulatba tökéletesen illenek a Patinás Lámpa kollekcióinak darabjai. 


A belső építész Adam Greco, és neves kollégái, Rachel Carr, Alice Lund, Rebecca King, Stuart Adolph együttes erővel dolgoztak azon, hogy a hotel és annak belső terei minden apró részletében tökéletes összképet kapjon, így kerültek kiválasztásra – és megálmodásra – az általunk elkészített lámpák. 

 

A The Ned***** Hotel lámpái

A projekt sok szempontból rendhagyó volt számunkra is. A megbízó pontos elképzelése egyedi gyártási folyamatokat várt el tőlünk: megannyi egyeztetés és tervezés után születtek meg mintegy 1 év munkával a megálmodott lámpatestek. Az egyedi kérések között szerepelt például az asztali lámpákra egyedileg gyártott textilernyők készítése indiai selyemből, amelyet a nagy nevű olasz Fortuny cég által gyártott szövetből készítettünk el. A lámpaernyőkön mellett art deco asztali lámpáinkra külön kérésre fa talpakat szereltünk, és egyedi hátlapos falikarok gyártását is vállaltuk, amelyeket egy 5 cm átmérőjű fémoszlopra szereltek a hotel egyik bárjában. 

 

A Budapest, Petitot, Hoffmann és Prága kollekcióink darabjait a megrendelő kívánsága szerint alakítottuk át, hogy azok tökéletesen passzoljanak a megálmodott enteriőrbe. A projektben való részvétel megkövetelte, hogy megismerkedjünk a történelmi brit tervezés követelményeiről, hiszen az épület történelmi jellege megkövetelte az ahhoz való hűséget.


 
A végeredmény páratlan szépségű épületet szült, ahol egyedi lámpáink ékszerként díszítik a tereket! 
 

 

Speciális szállítási mód a The Ned***** Hotel lámpái esetében

A tervezési és gyártási folyamat mellett a szállítás is különleges elvárásokat tárt elénk: a hotelbe beépítésre kerülő lámpákat a Küne+Nagel cég szállította a helyszínre. A lámpatesteket helységenként külön csomagoltuk, ezzel megkönnyítve a helyszíni munkát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció