1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Egy Jászai téri magánlakás art deco lámpái

Referenciánk: egy Jászai téri lakás lámpái Budapesten

Referenciánk: egy Jászai téri lakás lámpái Budapesten

Lámpáink nem csak otthonunk fényforrásai, de annak elegáns kiegészítői, ékszerei is lehetnek – éppen úgy, ahogy ebben a varázslatos hangulat Jászai téri lakásban a Patinás Lámpa kollekció darabjai.

Referenciánk: egy Jászai téri lakás lámpái Budapesten

Otthonunk megjelenése, hangulata alapvetően meghatározza, hogyan is érezzük magunkat ebben a fontos környezetben. Ide térünk haza, itt pihenünk – itt olvassuk el kedvenc könyvünket, és szeretteinkkel is itt töltjük a legtöbb időt, ezért kiemelten fontos, hogy minden részlet tökéletesen passzoljon az elképzeléseinknek. Egy stílusos, tudatosan megtervezett enteriőr nem csak esztétikai értékkel bír, de kényelmünket is szolgálja, amelyhez a megfelelő világítás alapvető feltétel. Lámpáink, világítótesteink azonban nem csupán a fényt szolgáltatják, de dekorációként, kiegészítőként is szerepet kapnak – éppen úgy, mint egy elegáns nőn a fülbevaló. 

 

A Jászai téri lakás projekt: klasszikus elegancia, egy csipetnyi fűszerrel

A Jászai téren elhelyezkedő magánlakás berendezése során a tulajdonos és a design kialakítására felkért belsőépítész hatalmas műgonddal tervezett meg minden elemet. A ház a hagyományos budapesti bérházak különleges jegyeit viseli magán: a rendkívül nagy belmagasság, és a furcsán szabott helyiségek ugyan úgy tartogattak lehetőségeket, mint kihívásokat. 


A projekten dolgozó belsőépítésszel cégünk korábban már kapcsolatban állt, így egyértelmű volt számára, hogy ez a klasszikus stílusban berendezett otthon Patinás Lámpákkal lesz teljes – így a tervezéskor felvette velünk a kapcsolatot. A szakember ezúttal is konkrét elképzelésekkel érkezett hozzánk, és 5 különböző lámpatípusunkra kérte ajánlatunkat. A klasszikus stílusú otthon dekoratív megjelenését ezúttal art deco lámpáinkkal kívánták izgalmasabbá, modernebbé varázsolni, amely a lenti galérián látható módon nagyszerű összképet eredményezett.


Az elfogadott ajánlat után a szokásos 6 hetes gyártási folyamat következett, amelynek végeztével exkluzív lámpáinkat kollégáink szállították a budapesti magánlakásba, és adták át őket boldog, új tulajdonosának 2015-ben.

 

A projekt során felhasznált lámpák

A Jászai téri lakásban összesen öt lámpatípusunk került elhelyezésre: Nizza I. csillárunk, Montreal I. csillárunk, Petitot állólámpánk és a hozzá illő Petitot függeszték és asztali lámpa IX. A nagy belmagassághoz alkalmazkodva a csillárok esetében mély kiállást hagytunk a megrendelő kérésére, amely esztétikai funkciója mellett a megfelelő fényerősséget is biztosítja a tágas szobákban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció