1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referenciánk: Egy indiai villa étkezőjébe készült exkluzív, egyedi csillár

Referenciánk: Egy indiai villa étkezőjébe készült exkluzív, egyedi csillár

Referenciánk: Egy indiai villa étkezőjébe készült exkluzív, egyedi csillár

Egyediség, luxus, és végtelen csillogás… Ez jellemzi a Patinás Lámpákat, amely előnyöket világszerte élvezik kedves vásárlóink, például ennek az indiai villának a tulajdonosa is, aki egyedi kivitelezésű lámpát rendelt tőlünk! 

Referenciánk: Egy indiai villa étkezőjébe készült exkluzív, egyedi csillár

A Patinás Lámpák népszerűségének egyik titka éppen egyediségükben rejlik. Az általunk készített luxus lámpák minden egyes darabját úgy formáljuk meg, akár egy igazi ékszert – és minden egyes darab designját mi magunk álmodtuk meg. 


Mivel lámpáink nem előregyártott, vagy gyártósoron készülő termékek, ezért sok esetben lehetőségünk van akár egyedi kéréseket is figyelembe venni. Így volt ez cikkünkben bemutatott projektünk esetében is 2020-ban, mikor egy indiai luxus villa étkezőjébe készítettünk lámpát. 

 

Indiai villa egyedi design-nal, luxus megjelenéssel

A 2015-ös milánói iSaloni/Euroluce vásáron találkoztunk a Defa Lighting Solutions képviselőivel és a cégvezetővel, Shweta Ahuja-val – aki megrendelője számára kereste a tökéletes világítást modern stílusú villájának étkezőjébe. 


A villa modern stílusához kerestek megfelelő világítást, melyet Hoffmann III. csillárunkban találták meg, egy kis egyediséggel…

 

Egyedi kérés az indiai luxusvillába készülő Patinás Lámpához

A megbízott belsőépítész Hoffmann kollekciónkban találta meg számításait: állításai szerint a kollekció négyzetrácsos mintázata és luxusmegjelenése vezette hozzánk, azonban klasszikus Hoffmann csillárunkhoz egyedi kéréseket is csatolt. 


Mivel a luxus villa étkezője rendkívül nagy belmagassággal rendelkezett, valamint az étkező felett galéria is helyezkedett el, az ide tervezett csillár teteje is jól látszódott – ezért külön kérésként intézte felénk a megbízó, hogy a lámpa tetejét is dolgozzuk ki éppen úgy, ahogy annak ’látszó’ részeit. 


Végeredményként egy, a Hoffmann I. csillárunkból átdolgozott, ám 3 szintes változat készült el hosszas tervezések, egyeztetések és modellezések után, amelyeket a képeken is láthat kedves Olvasónk. 

 

Egyedi lámpa, egyedi szállítással

A fentiek alapján egyedileg elkészített Hoffmann-stílusú csillárt mérete miatt szétszerelt állapotban küldtük ki a megbízó részére, aki a légi szállítást preferálta. A csillár vámolási procedúrával együtt  a feladástól számított 5 munkanapon belül érkezett meg a megbízóhoz, akinek otthonát azóta is dísziti. 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció