1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

A Belvedere Court art deco stílusú társasház lépcsőháza Londonban a Patinás Lámpa Petitot falikarjával

Referenciánk: a Belvedere Court art deco stílusú társasház lépcsőháza Londonban

Referenciánk: a Belvedere Court art deco stílusú társasház lépcsőháza Londonban

A varázslatos épületek varázslatos megvilágítást követelnek meg. A londoni Belvedere Court örökségvédelem alatt álló épületében sincs ez máshogy, ahova a Patinás Lámpa Petitot falikar-jai kerültek! 

Referenciánk: a Belvedere Court art deco stílusú társasház lépcsőháza Londonban

London hangulatos utcáin járva megannyi rejtett kincset, építészeti remekművet fedezhetünk fel, akár egy lakóház falaiban is. Ilyen az észak-londoni Lyttelton Road területén található Belvedere Court is, amely ötvenhat lakásból álló tömbként tűnik ki a tömegből a maga varázslatos, art deco stílusával. 


Az örökségvédelem (Grade II.) alatt álló lakóépület nyilvános tereinek design-ját Sigmund Freud építészként tevékenykedő fia, Ernst L. Freud tervezte, és 1938-ban adták át. A kornak és Freud munkásságának jegyeit máig viselő épület art deco és modern stílusban került kialakításra, majd 2015-ben került felújításra, amely során az a megtiszteltetés ért minket, hogy a megbízott belsőépítész, Sam Bheda a Patinás Lámpa exkluzív kollekciójából választotta ki a Belvede Court lépcsőházának prémium lámpáit. 

 

A Belvedere Court projekt: exkluzív falikarok az art deco stílusú épületbe

A méltán híres belsőépítész, Sam Bheda 2015-ben interneten vette fel velünk először a kapcsolatot, ahol konkrét elképzelését közvetítette felénk: a Belvedere Court épületébe Petitot ½ falikarunkat álmodta meg. Az online egyeztetést követően Bheda a 2015-ös londoni kiállításon személyesen is meglátogatta a standunkat, ahol véglegesítettük kéréseit és a kiállításról hazatérve hozzá is láttunk a Petitot falikarok legyártásának.  


A gyártási folyamat a megszokott ütemben zajlott: a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva, kézzel készültek mintegy 6 hét alatt a megrendelt lámpák, amelyek átadása előtt minőségellenőrzési folyamatot tartottunk. 


A gyártási folyamat lezárását követően DPD futárszolgálattal, biztonságos, többrétegű kartondobozokban indítottuk útjának lámpáinkat, amelyeket a Belvedere Court épületében a mai napig csodálhatnak az ott lakók és vendégeik. 

 

Petitot ½ falikarok

Méltán népszerű Petitot kollekciónk egyik kiemelkedő darabja, a Petitot ½ falikar a Patinás Lámpától megszokott legmagasabb minőséget képviseli. A sárgaréz patinás anyagához az art deco / modern stílusú lámpáinkhoz gyakran használunk boroszilikát üvegcsöveket, melyek letisztult és modern megjelenése, fényszórása valódi ékszernek mutatja az elkészült lámpát, így ezt a termékünket is.

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció