1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus retro lámpák: prémium sárgaréz lámpák retro stílusban

Luxus retro lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából

Luxus retro lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából

Mára a retro stílus szinte örökzölddé vált – dekorálja hát otthonát luxus retro stílusú lámpákkal, amelyek nem csak fényforrásként, de szobája díszeként is szolgálnak majd! 

Luxus retro lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából

Talán az emlékek, amelyeket ébreszt bennünk a retro – vagy talán az időtlen megjelenés és design az, ami miatt olyannyira kedveljük ezt a stílust. Egy azonban biztos: a retro úgy tűnik, nem megy ki a divatból – és ez a lakberendezésre is igaz! Amennyiben úgy gondolja, szeretné ezt a stílust otthonába, luxuskivitelben is megjeleníteni, a Patinás Lámpa Ottone kollekciója tökéletes választás Önnek. 

 

Luxus retro lámpák prémium minőségben, kézzel készítve

Ahogy a Patinás Lámpa minden kollekciójának megálmodásakor, úgy az Ottone kollekciónk kifejlesztésekor is egy cél lebegett a szemünk előtt: hogy a lehető legmagasabb minőségben kínálhassunk Önnek egyedi design-nal tervezett, prémium lámpákat otthonába.
Ezen céltól vezérelve Ottone luxus retro lámpa kollekciónk darabjait is magas minőségű sárgarézből kézzel készítjük, tradicionális eljárásokat követve. A forrasztás során a legkisebb elemeknél sem használunk gyengébb minőségű, olcsóbb ónt – csakis ipari ezüstöt, amely biztosítja, hogy az Ön által vásárolt luxus retro lámpa akár évtizedekkel később is értéket képvisel majd! 
 

Fedezze fel a Patinás Lámpa exkluzív stílusát otthonában, kérje személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva! 

 

Ajánlatkérése során kérjük írja meg nekünk, hogy készülő lámpáját milyen színben szeretné látni otthonában: fényes réz, matt rét, antik, fényes nikkel vagy matt nikkel. A luxus retro lámpák készítésekor szívesen fogadunk egyedi kéréseket is – amennyiben szükséges, a készülő lámpát otthonához igazítjuk méretben!

 

Luxus retro lámpák otthona minden helyiségébe

Kollekcióink megtervezésekor nem csak egy-egy lámpát álmodunk meg, hanem komplett szetteket hozunk létre annak érdekében, hogy otthona minden helyiségében következetesen tarthassa a megálmodott stílust. Luxus retro lámpa kollekciónkban, az Ottone kollekcióban is így történt. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a kollekció darabjait, melyeket szeretettel ajánlunk minden retro kedvelőnek! 

 

Luxus retro állólámpák

A nappali éke lehet Ottone luxus retro állólámpánk, amelyet kétféle verzióban álmodtunk meg: az egykaros kivitel kisebb helyiségekbe, vagy kisebb fényigény esetén jó választás, míg a kétkaros kivitel impozáns megjelenése akár nagyobb légterekben is nagyszerűen érvényesül:

 

 

 

Ottone luxus retro asztali lámpák

A dohányzóasztalra, az éjjeliszekrényre vagy csupán dekorációként a nappali komódjára? Az Ottone kollekció luxus retro lámpái között erre is talál megoldást. Háromféle asztali lámpa típusunk igazodik az Ön elképzeléseihez és a hely adottságaihoz:

 

 

 

 

 

 

Ottone luxus retro falikarok

A falikarok népszerűsége egyre nagyobb. A praktikus és jó megvilágítást adó falilámpák ráadásul a retro stílus elengedhetetlen kellékei a lakberendezésben, így luxus retro Ottone kollekciónkban is nélkülözhetetlen daraboknak számítanak: 

 

 

 

Ottone luxus retro függesztékek

Amennyiben a mennyezetről kívánja lógatni kiválasztott luxus retro lámpáját, az Ottone függesztékek biztosítanak tökéletes választást. Az időtlen stílusú luxus retro lámpák ebben az esetben is 5 színben készülhetnek, hogy biztosan minden otthonba tökéletesen illeszkedjenek. 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció