1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus lámpa kollekció: prémium minőségű luxus lámpák, falikarok, csillárok és mennyezeti lámpák

Patinás luxus lámpák: prémium minőségű sárgaréz lámpák kézzel készítve

Patinás luxus lámpák: prémium minőségű sárgaréz lámpák kézzel készítve

Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus lámpáit, és dekorálja otthonát, mintha csak egy gyönyörű ékszert választana! Luxus lámpa kollekcióink többszáz prémium minőségű termékkel várja kiváló ízléssel rendelkező vásárlóit. 

Patinás luxus lámpák: prémium minőségű sárgaréz lámpák kézzel készítve

Patinás luxus lámpák kézzel készítve, prémium minőségben

A Patinás Lámpa luxus lámpáit minden megrendeléskor egyedi kéréseinek megfelelően készítjük el minőségi sárgarézből, a legnagyobb odafigyeléssel. Ennek köszönhetően luxus lámpáink nem csak a legapróbb részletekig gyönyörűek lesznek, de értéket is képviselnek – akár évtizedeken át. 

 

Luxus lámpa kollekciónkban fantasztikus, egyedi design-nal készült lámpák közül válogathat, amelyet színválasztásával még utánozhatatlanabbá tehet – hogy tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatába! 

 

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

 

Luxus csillárok, amelyek beragyogják szobáját

A csillár egy szobában olyan, mint egy előkelő ékszer amelyet egy finom hölgy visel. Luxus csillárjaink ragyogásukkal csak úgy vonzzák a szemet, és mint egy high-end kiegészítő, kifogástalan pompájukkal el is nyerik vendégei csodálatát! 


Legyen szó akár egy hatalmas belmagassággal rendelkező polgári lakásról, akár egy fényűző étterem belső teréről, ezek a luxus csillárok tökéletes kiegészítői lesznek a térnek. Prémium lámpa kollekciónkban többféle design-ból és stílusból válogathat: art deco, modern és klasszikus, valamint szecessziós lámpáinkat kézzel, az Ön igényei alapján készítjük el, így lehetősége van megválasztani azok magasságát és színét is ajánlatkérése során! 

 

Kattintson a képekre a termékekért! 

luxus lámpa    

 

További luxus csillárjainkért kattintson IDE. 

 

Luxus mennyezeti lámpák: tökéletes fényforrás és dekoráció otthonába

Luxus mennyezeti lámpáink, fényűző csillárjainkhoz hasonlóan arra teremtettek, hogy a szoba középpontjában tündökölve világítsák azt be. A minőség ebben az esetben is az egyik legfontosabb kritériumunk: a mennyezeti lámpák legapróbb kiegészítőit is hatalmas gonddal készítjük, csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokat használva. 


Amennyiben a belmagasság nem kívánja meg a csillár jelenlétét, javasoljuk hogy fedezze fel luxus mennyezeti lámpáinkat, melyek hasonló stílusokban elérhetőek, kollekciónként pedig akár többi lámpájához illeszkedő megjelenésben kerülhetnek otthonába! 

 

Kattintson a képekre a termékekért! 

  

 

További luxus mennyezeti lámpáinkért kattintson IDE!

 

Luxus álló lámpák, melyek nappalija ékeként szolgálnak majd

A nappali, a hálószoba vagy éppen a könyvtárszoba tökéletes kiegészítője lehet egy luxus állólámpa, amely az olyan finom tevékenységekhez nyújt Önnek megfelelő fényforrást, mint az olvasás vagy egy finom pohár bor elfogyasztása. Luxus állólámpáink megtervezésekor is a korábbihoz hasonló értékeket tartottunk szem előtt, így az Ön által választott állólámpa a szoba ékeként szolgál majd.


Luxuskivitelű lámpáink során, ahogy talán már észre vette fotóink alapján, előszeretettel használunk üvegcsöveket fix lámpabúrák helyett, amelyek nagy előnye hogy gyönyörűen szórják a fényt, mintegy ragyogást kölcsönözve bármely helyiségnek! 


Kattintson a képekre a termékekért! 

  

 

További luxus állólámpáinkért kattintson IDE!

 

Luxus fali lámpák minden helyiségbe, a ragyogó megjelenésért!

Egy elegáns luxus otthon alapvető követelménye, hogy abban ne legyenek sötét sarkok, megvilágítatlan felületek. Amennyiben otthona mérete ezt indokolja, luxus falikarjainkkal megteremtheti az egységes világítást a helyiségekben! 


Ezek a falikarok nem csak tökéletes fényforrásként, de elegáns kiegészítőként is szolgálnak, melyek prémium minőségüknek köszönhetően közvetlen közelről nézve is makulátlan látványt nyújtanak. 

 

Kattintson a képekre a termékekért! 

    

 

További luxus falikarokért kattintson IDE!

 


Luxus asztali lámpák a hálószobába, az olvasósarokba vagy irodájába

A lakberendezésben, ahogy a divatban is, minden az apró részletekről szól. Luxus asztali lámpáinkkal ezek az apró részletek is tökéletesek lesznek! A hálószobába, az íróasztalára vagy éppen a nappali olvasósarkába is tökéletes választás egy színben és stílusban otthonához passzoló luxus asztali lámpa, amely harmonizál többi lámpatestével. 

 

Kattintson a képekre a termékekért! 

   

 

További luxus asztali lámpáinkért kattintson IDE!

 

 

Amennyiben luxus lámpa kollekciónk elnyerte tetszését, IDE kattintva kérheti ajánlatunkat! Kollégáink készséggel várják jelentkezését. 
 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció