1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus csillárok: egyedi, kézzel készített sárgaréz csillárok a Patinás Lámpától

Ahol a funkcionalitás a művészettel találkozik: luxus csillárok a Patinás Lámpától

Ahol a funkcionalitás a művészettel találkozik: luxus csillárok a Patinás Lámpától

Valóságos művészeti alkotás, amely dekorálja otthonát – miközben a megfelelő fényforrást is biztosítja a mindennapokhoz. Kézzel készített, ékszerészeti pontossággal megalkotott luxus csillárjaink ezt adják kedves vásárlóinknak. Fedezze fel Ön is a Patinás Lámpák világát! 

Ahol a funkcionalitás a művészettel találkozik: luxus csillárok a Patinás Lámpától

A belső terek dekorációjában luxus csillárjaink rendkívül fontos szerepet töltenek be: ragyogásukkal, fényükkel csak úgy vonzzák a tekintetet, öltöztetik a helyiséget, egy csipetnyi luxust kölcsönözve annak amellett, hogy funkcionalitásuknak köszönhetően nincs szükség kiegészítő világításra. Különleges művészeti alkotásként teszik egyedivé és utánozhatatlanná otthona hangulatát! De mitől olyan különlegesek a Patinás lámpa luxus csillárjai?

 

Egyedi design, utánozhatatlan megjelenés luxus lámpáink esetében

A Patinás Lámpák, így luxus csillárjaink különlegessége is egyediségükben rejlik. A weboldalon fellelhető kollekciók mind kiváló kollégáink tervei alapján láttak napvilágot, és sehol máshol nem találkozhat velük! Amennyiben az Ön számára fontos, hogy otthona kitűnjön a többi közül, egyedi luxus csillárjainkkal ezt elérheti. 


Kollekcióink között változatos stílusjegyeket fedezhet fel: art deco és modern, klasszikus, valamint szecessziós stílusú lámpáink között biztosan megtalálja ízlésvilágának megfelelőt, amely tökéletesen öltözteti majd otthonát. 

 

 

Luxus csillárok kézzel készítve, tradicionális eljárásokat követve

A modern technológiai eljárások között számos rendkívül értékes módszer és eszköz akad, amelyet mi is örömmel használunk és alkalmazunk – azonban luxus csillárjaink és lámpáink készítésekor a tradicionális eljárásokat sem vetettük el. Lámpáink minden esetben kézzel készülnek: így tudjuk biztosítani a legmagasabb minőséget, ahol nem fordulhat elő sem egy sorjás él, sem egy kevésbé kidolgozott részlet! A Patinás Lámpák minden egyes darabját olyan műgonddal készítjük, ahogy egy ékszerész készíti legdrágább kincseit. 

 

 

Luxus csillárok prémium anyaghasználattal

Luxus csillárjaink értékét azonban nem csak gyártási folyamatunk, hanem a felhasznált alapanyagok is adják. A Patinás Lámpánál célunk, hogy minden esetben olyan munkát adjunk ki kezeink közül, amelyek akár évtizedek múltán is értéket képviselnek majd! Ennek megfelelően lámpatesteink kialakítása során jól megmunkálható sárgarézzel dolgozunk, és még a legapróbb dekorációs elemek forrasztásához is csakis tartós és minőségi ipari ezüstöt használunk. Gyárunkban nem található olyan alapanyag, amely nem ezt a minőséget képviseli: soha nem használunk silány minőségű forrasztó ónt! 

 

 

Egyedi kérésekre szabott luxus csillárok

Bár luxus csillárjaink kollekcióba rendezve várja Önt weboldalunkon, tudnia kell, hogy ezek a lámpák nem tömegcikként várják egy raktárban a megrendelést. Azonnal elvihető (egy darabos) termékeinken kívül minden Patinás Lámpát egyedi kérés útján készítünk el: éppen úgy, ahogy Ön megálmodta azt. 


Annak érdekében, hogy Ön a tökéletes lámpát kaphassa kézbe, egyedi kéréseket is kiszolgálunk: rendelése során meghatározhatja lámpája színét, méretét, sőt, amennyiben teljesen egyedi álmát valósítaná meg, abban is partnerek vagyunk! 

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és élvezze saját Patinás Lámpája ragyogását otthonában! 


Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!


 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció