1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Antik lámpák: fedezze fel a Patinás Lámpa antik lámpa kollekcióit: tradícionális lámpák, antik lámpák egyedileg, kézzel készítve

Antik lámpák: kézzel készített, egyedi sárgaréz antik lámpa kollekció a Patinás Lámpától

Antik lámpák: kézzel készített, egyedi sárgaréz antik lámpa kollekció a Patinás Lámpától

Az antik lámpák káprázatos ragyogása, exkluzív megjelenése az Ön otthonába is beköltözhet! Ismerje meg a Patinás Lámpa antik lámpa kollekcióit, és találja meg kedvencét! 

Antik lámpák: kézzel készített, egyedi sárgaréz antik lámpa kollekció a Patinás Lámpától

Csodálatos stílusérzékre vall, ha valaki meglátja az antik lámpákban rejlő lehetőségeket. Ezek az autentikus megjelenésű, luxushangulatot árasztó világítótestek nem csupán a fényt szolgáltatják otthonának, de dekorációként, tekintet vonzó kiegészítőként is tökéletesen helyt állnak! Ismerje meg antik lámpa stílusú kollekcióinkat, és legyen otthona éke egy ilyen különleges darab! 

 

Patinás antik lámpák: kézzel készítve, sárgarézből

Antik lámpáink esetében a gyártási technológia és a felhasznált alapanyagok a tőlünk megszokott magas minőséget képviselik.  Ahogy minden kollekciónkat, úgy antik lámpáinkat is hagyományos gyártási módszerekkel, kézzel készítjük megrendelése után, így akár egyedi kéréseit is figyelembe vehetjük – ezzel garantálva, hogy az Ön által választott darab tökéletesen illeszkedjen otthonába.


A gyártás során antik lámpáink elkészítésekor is csak a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk: a lámpatestek sárgarézből készülnek, és még a legapróbb részletek forrasztásához sem használunk silány minőségű forrasztó anyagot, csakis ipari ezüstöt. Ezzel garantáljuk, hogy az Ön antik lámpája akár évtizedeken át tündökölhet otthonában, eszmei és anyagi értékét megőrizve szállhat generációról generációra. 

 

Ismerje meg antik lámpa kollekcióinkat! 

A Patinás Lámpa termékcsaládjai között számos varázslatos szépségű lámpát talál, amelyek különböző stílusokat képviselnek. A kollekciócímkék jelölik az egymáshoz tartozó világító testeket – hogy Ön könnyen összeválogathassa lámpáit, amelyek egymáshoz passzolnak! 


Amennyiben antik lámpát keres, klasszikus stílusú lámpáink között érdemes körülnéznie, de különösképpen ajánljuk figyelmébe Fortuna és Eger kollekcióinkat, amelyből egy kis ízelítőt is készítettünk: 

 

Fortuna antik lámpa kollekciónk:

 

antik lámpa antik lámpa antik lámpa

 

antik lámpa antik lámpa

 

Kattintson a képekre a termékekért, vagy kattintson IDE a Fortuna kollekció összes darabjáért! 

 

Eger antik lámpa kollekciónk:

antik lámpaantik lámpa

 

antik lámpa antik lámpa

 

antik lámpa antik lámpa

 

Kattintson a képekre a termékekért, vagy kattintson IDE az Eger kollekció összes darabjáért! 

 

Antik lámpa vásárlás a Patinás Lámpa Kft.-től

Amennyiben úgy döntött, hogy szeretné otthonában élvezni antik lámpa kollekcióink legszebb darabjainak látványát, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

 

A kapcsolatfelvételt követően kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a részletek egyeztetése végett, hogy az Ön antik lámpája mihamarabb megérkezhessen otthonába! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiválasztott lámpákat minden esetben egyedi kérései alapján kézzel készítjük el, így a gyártási folyamat 10-12 hetet vesz igénybe, melyet követően egyedi szállítási móddal kézbesítjük lámpáit az Ön által megadott címre. 
 

 


 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció